2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظر منم همینه‌حالا بیانش درست نیست ولی دوستام بعد از ۶ ماه رابطه بر قرار میکردن کلا ولی من نمیخوام ا ...

من خودمم عاشق یه پسره بودم

بهم که می‌گفت بیا بغلم عصبانی میشدم 

که چرا اینجوری گفتی

خلاصه آخرم فهمیدم 

من به درد اینجور روبط نمی‌خورم 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

3 ساعت میاد که بیاد پیشت واسه من عکسشم نمی‌داد در این حدم ارزش قائل نبود

امشب باهاش بحث کردم بنده خدا وقتی اومده بود پیشم سرما خورد ازم و الان هم رو جاست 🥲😂

این دسته اول هستش پرو هست.و حرفشو میزنه ولی حرف جدایی میاد بچه میشه و ساکت...

خب تصممیمتون جدیه خانواده ها هم خبر دارن بنده خدا قصدش خیره اگه مذهبی هستین تا قبل از ازدواج رعایت کنین حالا رعایت کردن خوبه چه مذهبیا چه بقیه

نظر منم همینه‌حالا بیانش درست نیست ولی دوستام بعد از ۶ ماه رابطه بر قرار میکردن کلا ولی من نمیخوام ا ...

اسی 

رابطه بعد 6 ماه 

مگه شوهره؟ 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

خب تصممیمتون جدیه خانواده ها هم خبر دارن بنده خدا قصدش خیره اگه مذهبی هستین تا قبل از ازدواج رعایت ک ...

نه اصلا مذهبی نیستم کلا و با حجابم نیستم کلا خودمم خیلی دوست دارم بوسش کنم بغلش کنم‌ولی حس میکنم زده میشه 🥲

نه اصلا مذهبی نیستم کلا و با حجابم نیستم کلا خودمم خیلی دوست دارم بوسش کنم بغلش کنم‌ولی حس میکنم زده ...

آره خوبه آدم طرفو تشنه نگه داره

نه اصلا ولی در کل دارم میگم متاسفانه الان رابطه برقرار کردن واسه خیلی ها الکی الکی شده

سلام عزیزم شما حس ششم هستید درسته

باردارم نی نیم چیه؟ بچه دومم هست 

و بچه اولم چیه ؟👀🌹🌷

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤