2777
2789
عنوان

پس فردا عمل جراحی دارم دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هم مادرم هم پدرم شیمی درمانی کردنخود تزریق مشکلی پیش نمیاد یه سری عوارض مثل حالت تهوع و سرگیجه و ...

این درست ولی میگفتن اینایی که شیمی درمانی میشن دست و پاشون کج میشه و لال میشن و بیهوشن همیشه 

این درست ولی میگفتن اینایی که شیمی درمانی میشن دست و پاشون کج میشه و لال میشن و بیهوشن همیشه

😄😄😄 نه دیگه

اصلا اینطوری نبود واسه هر کسی عوارضش فرق داره

مثلا مامان میگفت حالم مثل ویار زن حامله س

از بو غذا بدش میومد چیزی نمیتونست بخوره یا اگه میخورد ببخشید بالا میورد

استخون درد شدید داشت

همین

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….
😄😄😄 نه دیگهاصلا اینطوری نبود واسه هر کسی عوارضش فرق دارهمثلا مامان میگفت حالم مثل ویار زن حامله س ...

خب اینا طبیعیه ولی میگم یه شایعاتی درست کرده بودن من اولین بار خواستم برم تو اتاق سکته کردم مادرتون کنسر چی داشتن

خب اینا طبیعیه ولی میگم یه شایعاتی درست کرده بودن من اولین بار خواستم برم تو اتاق سکته کردم مادرتون ...

مادرم سینه بود که خدا رو شکر برطرف شد

ولی پدرم روده ی بزرگ که ۱۱ ماه بعد عمرشون دادن شما😞

خدا رحمتشون کنه منم مادرم پارسال فوت شدن

روح رفتگان‌شماهم شاد😞😞خیلی سخته

یادشون اصلا از قلب و ذهنمون نمیره

پدر من خیلی عذابکشید بااین مشکل ولی نتیجه نگرفت

روح رفتگان‌شماهم شاد😞😞خیلی سختهیادشون اصلا از قلب و ذهنمون نمیرهپدر من خیلی عذابکشید بااین مشکل ول ...

اخ اخ گفتی من ی ثانیه از جلو چشمم نمیره خیلی سخته من پدرم ده سال پیش فوت شده بود مادرم پارسال خیلی اذیتم جلو چشمم آب شد خودت بهتر درک میکنی