2777
2789
اول تمرکزتو بذار رو خودت بعد رو ی پسرتموم تایپیک هات درمورد پسر بودهانقدر از اون شاخه ب این شاخه نپر

تو نی نی سایت راجب سیاهچاله فضایی یا شکاف هسته ای و ایزوتوپا که حرف نمیزنن برا همینچیزاس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو نی نی سایت راجب سیاهچاله فضایی یا شکاف هسته ای و ایزوتوپا که حرف نمیزنن برا همینچیزاس

منم نمیگم از ایزوتوپ و سیاهچاله حرف بزن

میگم رو ی نفر تمرکز کن 

اول اینکه شخصیت خودتو بشناس بعد با هر کی رفتی توو رابطه ی حالت نباش خیلی خودتو در دسترس قرار نده 

مرموز باش اکتیو و پر انرژی باش نق نقو و وابسته نشون نده خودتو 

ثابت کن هدفهایی برا خودت داری

پسرونه و کوچه بازاری حرف نزن ظریف و خانومانه باش و ...

همه خیلی زود وابسته میشیم اما زرنگ اون دختریه ک‌ وابستگیشو ب پسره نشون نمیده بلکه اونو ب خودش وابسته ...

اره الان میخوام دیگه فردا ج ندم بهش من تو این موردا ضعیفم شمارشو میبینم کلا دیگه همچی یادم میره😂

اره الان میخوام دیگه فردا ج ندم بهش من تو این موردا ضعیفم شمارشو میبینم کلا دیگه همچی یادم میره😂

خودتو سرگرم کاری کن از صبح تا شب اصلا اصلا بهش پیام نده نت رو روشن کن ببین اون پیام داده یا ن ...اگ پیام داد شب جواب بده اگ پیشقدم نشد یکی دو روز صبر کن