2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم زود را بیفته

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسره حرف خیلی میزنه بابا مامان این چیه الله اکبر و....

خداحفظش کنه .ببین بعضی ازبچه ها زودحرف میزنن..دیرراه میفتن...بازبعضیا برعکسن..دخترمن ۱سالگی راه افتادولی خیلی دیرحرف زد.

بچه ی شما تا ۱۷..۱۸ماهگی فرصت داره..کم کم راه میفته

دختره من ۱۷ ماهگی پسرمم ۱۸ ماهگی را افتاد

نمیدونی چه حرف ها که از بقیه نشنیدم

چرا بچت را نمیره

چرا بچت و تمرین نمیدی

تو اصلا به فکر بچت نیستی ببرش فلان متخصص

اگه بچت دست من بود دوروزه راه مینداختم

بچتو چرا نمیزنی تا ازت بترسه تا راه بره

تو چجور مادری هستی...

پچت چقت چقد تنبله

چرا چرا چرا...

اصلا انگار منو میدیدن همه ی مشکلات دنیا حل شده بود فقط راه رفتن پسره من مونده بود

خلاصه اینکه منم مجبور بودم به حرف بقیه گوش کنم چیزی نگم.

تا اینکه خداروشکر خودش خواست تا راه بره...

از منی که دوتا بچه بزرگ کردم بشنو اصلا نگران نباش هرموقع خودش خواست راه میره.

فقط بچتو به خرف اینو اون راهی دکتر و دارو نکن.

دختره من ۱۷ ماهگی پسرمم ۱۸ ماهگی را افتادنمیدونی چه حرف ها که از بقیه نشنیدمچرا بچت را نمیرهچرا بچت ...

بخدا همین حرفارو هم بمن میزنن درحالی ک من کلا خودمو فراموش کردم و شب روز وقف بچه شدم دیوونم کردن دیگه

خیلی نزاشتم بیشتر دست میگیره ب روروئک راه میره

اسی دختر من یه سال و دوهفته ش بود ک راه رف اما حرف نمیزنه . ب نظرت باید نگران باشم . شما ک گفتی پسرم این حرفا رو میزنه من نگران دخترم شدم الان ۱۵ ماهشه

پسر من ۱۰ ماهگی راه افتاد ولی الان که ۱۵ ماهشه حرف نمیزنه در حد همون دد،به به اینا یا صدای چندتا حیون در بیاره منم خیلی ناراحتم ولی پرسیدم گفتن داره مراحل رشد خودش طی میکنه تو هم نگران نباش

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
من هردو تا بچم گذاشتم‌مشکل پی نبود

بچه با بچه فرق داره من پسرم و میزاشتم خوبم راه افتاد به هوای اون دخترم و گذاشتم هم دیر راه افتاد هم اینکه رو پنجه میرفت چند ماه طول کشید تا رو پاشنه یاد گرفت اسی هم یه مدت میخواد بزاره اوه رو پنجه راه رفت دیگه نذاره