2777
2789
عنوان

هپی مپی تولدم🍷🕸⛓️💸

| مشاهده متن کامل بحث + 1849 بازدید | 254 پست
چیشده

هیچی بابا تو پی ویم حرف زدیم 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشورا من دق کردم از بس گریه کردم بیایین دیگه😭😭😭🥺 @ملکه455میباشم @چرچیلم

الهیئییییی بمیرم برات زری.....ک دل تو نازک تر از دل منه بمیرم برات ک روز تولدت گریه نکنی عشق دلم ببخشید همه دردام برا تو گفتم ببخشید جبران میکنم برات ،🥺💔💔💔💔💔🫂🫂🫂🫂🫂🫂

https://daigo.ir/secret/9824002261 عضوهییییچ گروهی نیستم... اصلااااتگم نکنید..... کلاااا دور بر من نیاین...،،💔🚶🏻‍♀️🥺

الهیئییییی بمیرم برات زری.....ک دل تو نازک تر از دل منه بمیرم برات ک روز تولدت گریه نکنی عشق دلم ببخ ...

خدا نکنه عزیزدلم نگو اینجوری😭😭😭🤦🏻‍♀️

قربونت برم من 🥺🥺🥺

ــــــ♡ــــــ

خدا نکنه عزیزدلم نگو اینجوری😭😭😭🤦🏻‍♀️قربونت برم من 🥺🥺🥺

ببخشید ادم دلش ک مسگیره ناخوداگاه می‌ره سمت اونی ک درکش میکنه و ب حرفاش گوش میده ،💔🥺

https://daigo.ir/secret/9824002261 عضوهییییچ گروهی نیستم... اصلااااتگم نکنید..... کلاااا دور بر من نیاین...،،💔🚶🏻‍♀️🥺

ببخشید ادم دلش ک مسگیره ناخوداگاه می‌ره سمت اونی ک درکش میکنه و ب حرفاش گوش میده ،💔🥺

فداتشم 

فدای دلت بشم من 

تنهامون نزار 🥺🥺🥺🤦🏻‍♀️😭💔💔💔

دورت بگردم 

ــــــ♡ــــــ

فداتشم فدای دلت بشم من تنهامون نزار 🥺🥺🥺🤦🏻‍♀️😭💔💔💔دورت بگردم

دیووونه هممممممه دلخوشیم شماهاین خودت ک میدونی همیشه تنها بدون ی خواهر ی دوست تو واقعیت همین شماها هستین برام،💔💔🥺💔🫂

الهی من بمیرم که اینطور کردم با دل تو😭😭😭😭 شرمنده تم

من وارد بازی بدی شدم و دارم تاوان بدی میدم

امیدوارم یه روزی ته دلت بتونی منو ببخشی

فقط اینو میتونم بگم که هر چی از من دور باشید به نفعتون هست من پُر اشتباهم ،پُر دردو غصه ام،

من خیلی خیلی ساده اَم و زود فریب میخورم

@ملکه70    عزیز دلم ❤توی ناشناسم گفتم خواستم اینجا هم اسکرین بزارم نیومد ‌که من از بس گریه کرده ام چشمام الان یه عالمه ورم کرده 

من نه دل و دماغ موندن دارم نه رویشو 

اما ازتون خواهش میکنم دوباره دور هم جمع بشید

@معدهعصبی10    با تو هم هستم ازتون خواهش میکنم بازم دور هم جمع بشید و رفاقتتون رو برای یه آدم بیشعور مثل من بهم نزنید 

من موندم به ضرر همتونه

خواهش میکنم بازم دور هم جمع بشید 🙏

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

الهی من بمیرم که اینطور کردم با دل تو😭😭😭😭 شرمنده تممن وارد بازی بدی شدم و دارم تاوان بدی میدمامی ...

قربونت برم  این حرف و نزن  تو برای ما همون سارای قبلی 

توام باید باشی عزیزم 🥺🥺🥺

ــــــ♡ــــــ