2777
2789
عنوان

بیایید بگید قبول میکنن سزارین یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 31 پست

باید با دکترت حرف بزنی و اون قبول کنه که سزارینت کنه.دکتر من زیر میزی هم نگرفت فک کنم دلش برام سوخت چون ۱۷سالم بود.سال ۴۰۰ کلا یه تومن پول عمل گرفت 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

منم همیشه ترس داشتم از زایمان طبیعی چون مادرم همیشه می‌گفت رفتم اون دنیا برگشتم ،بخاطر همین سزارین انتخاب کردم بشم و بازم برگردم عقب صددرصد همینو انتخاب میکنم دردش واقعا قابل تحمل بود و اصن اذیت نشدم

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر کدوم بدی خودشو داره الان فکر کردی طبیعی عوارض نداره؟ اطرافم هستن رحمشون افتادگی پیدا کرده و داغون ...

بدن و باید ساخت .بله وقتی اضافه وزن داشته باشی معلومه بهت فشار میاد یا وقتی عضلات چارسرران و لگن ضعیفی داشته باشه نمیتونی خوب زور بزنی و دردت زیادتر میشه.اینا همه به خود آدم بستگی داره نه بدنش

قبل بارداری همه باید چندین سال ورزش تخصصی داشته باشن

اینجوری بهترین زایمانو خواهند داشت.

افتادگي رحم و مثانه و چسبندگی تو زایمان سزارین هم هست

دستشویی بری؟دقیقا چه تایمی مشکلی نبود برا من نه قبلش،نه بعدش

وقتی اونجارو بخیه میخوره اصلا درد نداره اصلا!! حداقل دروغ نگین راست بگین بتونن بهتون اعتماد کنن عین خواهرشوهر من که میگف عالی بود همه چی بعد ک من سز کردم گف درد بخیه موقع دستشویی رفتن وحشتناک بود

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

وقتی اونجارو بخیه میخوره اصلا درد نداره اصلا!! حداقل دروغ نگین راست بگین بتونن بهتون اعتماد کنن عین ...

عزیز ی مقدار سوزش فقط داره که اونم چنروز اوله به هیچ عنوان درد موقع دسشویی نداری مگر یبوست باشن که اونم با یه قرص حله.چرا باید دروغ بگم والا

سزارین که دردشون بیشتره مخصوصا میخان سرفه بزنن به گریه میفتن

به هر حال فکرش کن هفت لایه برش دردش،کجا یه لایه کجا

عزیز ی مقدار سوزش فقط داره که اونم چنروز اوله به هیچ عنوان درد موقع دسشویی نداری مگر یبوست باشن که ا ...

بهرحال هزار برابر مزیت داره گشادی نداری، دستشویی راحت میری، سر بچه خربزه ای نمیشه، ممکنه کتف بچه بشکنه و .... ی عالمه و چندین ساعت درد قبلش تازه اگه نیاز ب آمپول فشار نشه و طولانی نشه، سزارین با ی شیاف قابل کنترله و نهایت ۱۰ روز نیازه دراز کش باشی بقیش درست میشه

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بهرحال هزار برابر مزیت داره گشادی نداری، دستشویی راحت میری، سر بچه خربزه ای نمیشه، ممکنه کتف بچه بشک ...

اینا رو شما فقط شنیدی سر بچه نه خربزه ایی شد ن من گشاد شدم

دسشویی ام مشکلی نداشتم  تو سزارین هم کتف میشکنه ربطی نداره

نه اتفاقا طبیعی فرداش بلند میشی مشکلی نداری

حداقل دست ب شکم نیسی

اینا رو شما فقط شنیدی سر بچه نه خربزه ایی شد ن من گشاد شدمدسشویی ام مشکلی نداشتم تو سزارین هم کتف م ...

باشه😂

اینا رو شما فقط شنیدی سر بچه نه خربزه ایی شد ن من گشاد شدمدسشویی ام مشکلی نداشتم تو سزارین هم کتف م ...

اونجا ک گفتی سزارین کتف میشکنه معلوم شد سطح سوادت🤣 ضمنا کلی آدم هستن توی تاپیک پربازدید ماما و اطرافیان از مشکلات طبیعی گفتن. امثال شماها لذت میبرین بقیه هم زجر بکشن ما مث شماها نیستیم... ازین ببعد هم ریپ زدی جوابتو بدم سطح شعور خودمو زیر سوال بردم پس هرجور راحتی

اونجا ک گفتی سزارین کتف میشکنه معلوم شد سطح سوادت🤣 ضمنا کلی آدم هستن توی تاپیک پربازدید ماما و اطرا ...

چی میگی خولی یا چیزی هستی؟برو هزار بار دیگم سزارین کن ولی لطفا چرت تحویل مردم نده .طبیعی،اینایی گفتیو نداره حالا خودتو بکش و مسخره کنو هزار تا چیز بگو

چرا در نیاد کتف بچه؟کم ندیدم اتفاقای سزارین تو فامیل هم دکتر زنان داریم هم ماما

پس لطفا خودتو خسته نکن

هیچی طبیعی نمیشه چرت و پرتم نگو حالا زورت گرفته یکی میاد تعریف میکنه و بهت میگه شکمت هفت لایه جر خورده سر من خالی نکن  

اونجا ک گفتی سزارین کتف میشکنه معلوم شد سطح سوادت🤣 ضمنا کلی آدم هستن توی تاپیک پربازدید ماما و اطرا ...

اصن عقده کردی اولین پیام منو دیدی فقط داری حرص میخوری باشه بابا تو راست میگی سزارین خوبه ما که طبیعی ایم الان هزار عیب داریم که حاضرین صدبار دیگم طبیعی باشه زایمانمون اوسکولیم لابد  خیلی بچه ایی

فقط جواب نده چون مسخره بودن و حرصی بودن خودت نشون میدی همین

اون دکتر اوسکولی که کتف بچزو تو زایمان طبیعی درمیاره تو سزارین هزار بلا بدتر سر بچه و مادر میاره.پس برو حرصت سر دکترت خالی کن که جر خورده شکمت نه من

برو اتفاقای سزارین بخون چشمات باز کن فقط مث خولا تعریف نکن که بخای حرف خودت ثابت کنی

الانم بجای حسرت و حسودی ازینکه طبیعی زایمان نکردی برو دنبال کارت بچه جون

شایدم محصلی چیزی هستی مارو گرفتی برو درست بخون مدرسه داری فردا

ما مث تو روان پریش نیستیم از زجر بقیه لذت ببریم

من واقعیت گفتم. ماما و پرستارو دکتر هم اگه اینجا هست بدون هیچکدوم اینا نیست چون اونا آنقدر بیکار نیستن اگع درین حد بیکارن مطمئن باش ازین بیسوادان و علافا