2777
2789
عنوان

اخه خدا جوابشو میده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون لحظه که دلت شکست آرزوت برآورده میشه.از حضرت محمد مصطفی پرسیدن خدارا در کجا می‌توان یافت گفت در دلهای شکسته

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
همون لحظه که دلت شکست آرزوت برآورده میشه.از حضرت محمد مصطفی پرسیدن خدارا در کجا می‌توان یافت گفت در ...

واقعا گریم میگیره خیلی برای ادم سخته کوچیکتر از خودش همچین بگه

ببین خدا جواب هیچ کس نمیده وقتی دلی شکسته میشه من بارها و بارها بهم گفتن ترشیده پیر دختر خدا بهترشون کرد که بدترشون نکرد 

اما در رابطه با تو از دختر خاله ات فاصله بگیر چه اصراری داری که با همچین دختر بی ادبی در ارتباط باشی 

واقعا گریم میگیره خیلی برای ادم سخته کوچیکتر از خودش همچین بگه

الهی عزیزدلم😔 اون لحظه با خدا حرف بزن آرزوهاتو بگو گریه کن خدا خریدار دلت هست آروم میشی😘

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
بله ممنون میشم بگین

میدونه خیلی برات سخته ها... چ ن تا حالا چیزی نگفتی اما این بار که ازین حرفا زد. 

خیلی جدی بدون این که کوچکترین لبخندی داسته باشی بخش میگی:

ازین به بعد وقتی کنار همیم  دلم میخواد راجع به چیزای خوب حرف بزنیم. وقتی دائم به من احساس نخواستنی بودن و کم بودنُ میدی احساس میکنم بهم حسادت میکنی و بد خواه منی

چند بار جلو آینه تمرین کن. و حتی اگه از استرس موقع گفتنش میلرزیدی باز ادامه بده تا ترست بریزه 

چیزی که برات نوشتم خیلی محترمانس اما درصورتی که با گفتن این حرفا بهش باز هم به رفتارش ادامه داد یکم فاصلتو باهاش بیشتر کن🥰