2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین کسی دی و آذر شروع کنه و پزشکی بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 67 پست
در طول سال هم میدادم ولی تراز ها فاجعه بود چون اصلا نمیخوندم که به بودجه بندی برسم برای جامع ها ولی ...

پس در طول سال هم میخوندی کم و بیش .‌..

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس در طول سال هم میخوندی کم و بیش .‌..

نه نمیخوندم اصلا 

من مادرم باردار بود حالش خیلی بد بود مدام بیمارستان بستری میشد وقت درس خوندن نداشتم ولی همه ی آزمون ها رو میدادم حتی با وجود اینکه اصلا نمیخوندم

نه نمیخوندم اصلا من مادرم باردار بود حالش خیلی بد بود مدام بیمارستان بستری میشد وقت درس خوندن نداشتم ...

از همه پیامات شات گرفتم خدا خیرت بده 💖💖

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕