2777
2789
عنوان

یه دختره تو خوابگاه دلمو شکست بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین یه سریه که باید طی بشه

هر آدمی از ابتدا توانایی تحمل و مدیریت همچین رفتار هایی رو نداشته توی همون خوابگاه اینقدر از ان حرف ها می شنوی که کم کم برات دیگه اونقدرام سخت نخواهد بود بعدشم می تونی یه جواب مناسب بدی

من بودم می گفتم 

حالا خوبه جنا نمیان سمتم

شما که ادما هم ازت فرارین چه برسه جنا

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

میدونم خیلی ناراحت شدی...

امیدوارم خدا بدش نیاد و من رو ببخشه ولی منم یک دوستی داشتم  که دهانش به طرز عجیبی بزرگ بود..فکش هم خیلی پهن بود...اصلا میخندید آدم یه جوری میشد..من نمیگم خیلی خوشگلم ولی حقیقتا قیافم  از اون بهتر بود...بعد تو جمع به من گفت که زشت ها شانس دارن ...آخه حضرت زهرا برای دخترهای زشت دعای خیر کرده...من خوشگلم شانس ندارم تو زشتی شانس داری...منم نتونستم جوابش رو بدم و دلم شکست ..(حالا من کوه درد و مشکل و بدبختی ام...نمیدونم به چی من حسودی میکرد اسگل ...🤣

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️