واقعا چرا صدای خواننده های کیپاپ واقعا اونقدر خوب نیست بعد سبکشون هم خیلی سطح بالا نیست واقعا درحد اسطوره های موسیقی مثل مایکل جکسون و مثلا ادل اینا نیستن ولی حتی شاید ازونا هم پرطرفدار ترن الان مثلا لیسا واقعا صدای اصلا خوبی نداره لطفا الان ارمی ها وبلینک ها نیان فحش بدن من فقط سوال پرسیدم شایدم من فقط اینطوری فکر میکنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بعضی از گروه هاشون بنظرم بااستعداد هستند چه از صدا چه دنس،ولی چون خود کمپانی ها سحت گیر هستن و استانداردهایی دارن نمیتونن زیاد عرض اندام کنند،بلک پینک هم وقتی کارهای سولوشون رو جدا کردند آزادی عمل دارند
لیسا تو ی برنامه ای خوند افتضاااااح بعد همه هم هیت دادن دیگه بهترین خوانندشون اون باشه از بقیه چه ان ...
من فن گروه خاصی نیستم ولی مثلا گروه کیس اف لایف ،بلا میوزیسن و خواننده هست و خیلی از برنامه ها دیدم لایو خونده واقعا بااستعداده و چندتا آهنگ معروف هم برای گروه های دیگه ساخته یا گروه nmixx یکی هست اسمش رو بادم رفته دورگه هس اونم صداش خیلی خوبه،. درکل زیاد سخت نگیر صنعت سرگرمیه
😁😁خب داغ باشن؟مسئله اون گردش مالیه عظیمهبعدن یه سوالبین خاننده های ایرانی شما واقعا اطرافیانتون کا ...
واقعا مثال درستی زدی بین آهنگ های فارسی خودمون هم سلایق متفاوته مثلا من با خیلی از آهنگ های جدید ارتباط نمیگیرم و پاپ قدیمب پسندمه ولی خب کاری هم ندارم چون حتما این ژانرهایی ک اومدن طرفدار خودشون رو دارند