2777
2789
عنوان

کیپاپ چرا انقدر طرفدار داره🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 27 پست
اما بازم اهنگاشون شاهکار نیست که اونقدر تو دنیا معروفه الان مثلا صدایی مثل ادل و چطور میشه با لیسا م ...

اگر بهت بگم ۳ سانتی متر رو با ۳۰۰ کیلوگرم جمع کن چی می گی؟اینم دقیقا مثل همونه سبک هی متفاوتی از هنر وجود داره 

و سلیقه های افراد مختلف رو به اشکال متفاوتی درگیر می کنه؛و خب طبیعیه که یه خاننده ای بیاد برای یه سن خاصی آهنگ سازی کنه جه عیبی داره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقطططط ظاهرشون هست که اونارو معروف کرده

بعضی از گروه هاشون بنظرم بااستعداد هستند چه از صدا چه دنس،ولی چون خود کمپانی ها سحت گیر هستن و استانداردهایی دارن نمیتونن زیاد عرض اندام کنند،بلک پینک هم وقتی کارهای سولوشون رو جدا کردند آزادی عمل دارند 

اره خیلی افراطی ان میگن از ادریانا هم بهتر کت واکت میره🤣

خیلی عجیبن 😭

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بعضی از گروه هاشون بنظرم بااستعداد هستند چه از صدا چه دنس،ولی چون خود کمپانی ها سحت گیر هستن و استان ...

لیسا تو ی برنامه ای خوند افتضاااااح بعد همه هم هیت دادن دیگه بهترین خوانندشون اون باشه از بقیه چه انتظاری میره بیشتر خواننده هاشون هم خودکشی میکنن

عافرین به شما

والا چی بگم هرکی نظری داره اما اون خواننده ای که واسه گروه سنی اجرا میکنه که داغن و کلشون باد  داره نباید به اندازه خواننده های تاریخی  معروف  میشد

والا چی بگم هرکی نظری داره اما اون خواننده ای که واسه گروه سنی اجرا میکنه که داغن و کلشون باد داره ...

😁😁خب داغ باشن؟مسئله اون گردش مالیه عظیمه

بعدن یه سوال

بین خاننده های ایرانی شما واقعا اطرافیانتون کا جوان تر هستن اونقدری شجریان گوش می دن؟خب اینم نثل همونه 

لیسا تو ی برنامه ای خوند افتضاااااح بعد همه هم هیت دادن دیگه بهترین خوانندشون اون باشه از بقیه چه ان ...

من فن گروه خاصی نیستم ولی مثلا گروه کیس اف لایف ،بلا میوزیسن و خواننده هست و خیلی از برنامه ها دیدم لایو خونده واقعا بااستعداده و چندتا آهنگ معروف هم برای گروه های دیگه ساخته یا گروه nmixx یکی هست اسمش رو بادم رفته دورگه هس اونم صداش خیلی خوبه،. درکل زیاد سخت نگیر صنعت سرگرمیه

😁😁خب داغ باشن؟مسئله اون گردش مالیه عظیمهبعدن یه سوالبین خاننده های ایرانی شما واقعا اطرافیانتون کا ...

واقعا مثال درستی زدی بین آهنگ های فارسی خودمون هم سلایق متفاوته مثلا من با خیلی از آهنگ های جدید ارتباط نمیگیرم و پاپ قدیمب پسندمه ولی خب کاری هم ندارم چون حتما این ژانرهایی ک اومدن طرفدار خودشون رو دارند