2777
2789
خیلی آبانی ها آدمای خوبینهیچ وقت تو سختی ترکم نکردنبرعکس دی ماهی ها

من واقعا سعی میکنم جا نزنم 

الانم برای بار هزارم نظرات و نگاه میکنم خدای نکرده یکی و بی جواب نزاشته باشم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂به هر حال آفریده خداست بله ولی راستش ربطی به آدمایی که دیدین واقعا نداره طالع بینی یه مسئله نجوم ...

میدونی بیشتر به نظرم گرم بودن یا سرد بودن چهره هم موثره میبینی سکی بینی قلمی چشم رنگی سفید ولی چهره اش گرم نیست و به دل نمیشینه ولی معیار های امروزی و داره 

ما ابانی ایم چی شدیم تعریف از خود نباشه من گرم چهرم فکر میکنن خوشگلم ولی قیافه ی من فقط حس امنیت مید ...

مطمئنم خوشگلی چهره ای که حس امنیت میده از همه چی بهتره 

ن کلا این ویزگی ماها ربطی نداره به کسایی که ما دیدیم 

یا هستیم 

این یسری تاثیرات نجومیه

که ناموساااا ماه تولد خیلیم درکل به خوشگلی ربط نداره 

خانوادت خوشگل باشن ژنتیکت خوب باشه خوشگلی مثلا شاید اردیبهشتیایی که تو دیدی خوشگل بودن خانوادگی خوشگل بودن اینارم لحاظ کن البته اردیبهشتیام خوبن راستش از لحاظ قیافه ولی اولین ماه نه

بنظرم بهمن

قربون ادم با فهم 😍😍😍🤭👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

تا ابد حق

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بهمن

تو هم تا ابد حق👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

صددرصد بهمنیا😍✋️💪

فداااا 😍😍😍😍👍🏻👍🏻👍🏻بهمن ماهیا عشقن بخدا

مطمئنم خوشگلی چهره ای که حس امنیت میده از همه چی بهتره ن کلا این ویزگی ماها ربطی نداره به کسایی که م ...

اره خب ولی 

چند ساعت پیش خالم برگشت گفت بهم دماغت یکم خوش فرم تر بود خیلی خدشگل بودی و زد تماممو نابود کرد 

اره ژنتیک....لامعصب ژنتیک