2777
2789
عنوان

بااقایون هول سایت آشنا بشین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 125 پست
احمقن فکر کردن اینجا کسی طلاق بگیره یا شوهرش فوت شده باشه میاد بااین چلمنگا

😐😐😐واقعاخیلی دوس دارم بدونم چی تو اون مغزفندقشون میگذره!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
۲۴سالمه خوشگلم!

خدابیامزه خیلی برات ناراحت شدم 

چن سال از ازدواجتون می‌گذشت؟ 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابیامزه خیلی برات ناراحت شدم چن سال از ازدواجتون می‌گذشت؟

ممنون عزیزم خدارفتگان شماروهم بیامرزه دقیق ۳سال و۱ماه دقیق وقتی یه ماه تموم شدفوت شد حتی یه روزهم اینور وانورنشد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
فشارخونش توخواب بالارفته بود سکته مغزی کرده بودن!

فامیل نزدیک من به خاطر فشار خون سکته کردن الان سه ساله حرف نمیزنه و یه طرف بدنش لمسه.خدا روح همسرتان رو شاد کنه عزیزم.خودم هم هشت روز پیش مادر عزیزم از خواب بیدار نشد.هنوز تو شوک هستم😭😭😭

منم دوست دارم بدونم چی تو سرشون میگذره اینجور موقعا موش میشن پیداشون نیست

باید بگم مغز نیس پِهِن در سرشون قرارداره جای مغز!

ممنون عزیزم خدارفتگان شماروهم بیامرزه دقیق ۳سال و۱ماه دقیق وقتی یه ماه تموم شدفوت شد حتی یه روزهم ای ...

وای خدا چقد بد ایشالله خدا بهت صبر بده واقعا سخته

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

فامیل نزدیک من به خاطر فشار خون سکته کردن الان سه ساله حرف نمیزنه و یه طرف بدنش لمسه.خدا روح همسرتان ...

خدابیامرزتشون جاشون بهشت ادم واقعا توکارخدا میمونه شب خابید صب بیدارنشد همینقد اسون و راحت روزیکه قراربود وقت عمل بده دکتر برای پیوند دیگه بیدارنشد هعی!

خدابیامرزتشون جاشون بهشت ادم واقعا توکارخدا میمونه شب خابید صب بیدارنشد همینقد اسون و راحت روزیکه قر ...

به خدا الان درکت میکنم.مامان روز خاکسپاری جمعیت خیلی زیادی اومده بودن.ما رسم ساز و دهل چمری داریم.تالار گرفتیم.من از این ناراحتم سالی دو روز میرفتن دیدن مادرم.افسوس که بی عقلی کردم.همسر عزیز شما داغش بیشتره.مریض بودن.جوانمرگ شدن.حیف.حیف.انشالله خدا براش جبران کنه.

به خدا الان درکت میکنم.مامان روز خاکسپاری جمعیت خیلی زیادی اومده بودن.ما رسم ساز و دهل چمری داریم.تا ...

مچکرم عزیزم ماازاین رسما نداریم فقط وقتی خاک کردنش تموم شد منو عموی همسرم تنهاموندیم کنارش درازکشیدم و اروم دردودل کردم عموی همسرم داد زد همه دوباره جمع شدن کسی نمیتونست منو ازخاک جداکنه بیهوش شدم منو بردن دکتر باهیچ ارامبخشی اروم نمیشدم یه هفته نخابیدم حتی۱۰دیقه!

مچکرم عزیزم ماازاین رسما نداریم فقط وقتی خاک کردنش تموم شد منو عموی همسرم تنهاموندیم کنارش درازکشیدم ...

رسومات فرق داره.ولی درد دوری عزیز یکسان.من دست بردم گل و خاک رو سرم بزنم.خواهر شوهرم مچ دستم گرفت.گفت خوب نیست.چنان دادی دادی رو سرش زدم.کلی گل و خاک رو سر و لباسم زدم.خواهرام صورت زخم کرده بودن.آخر دنیا بود برامون.صبح تا شب فیلم مراسمش میبینم.کارم فقط گریه

رسومات فرق داره.ولی درد دوری عزیز یکسان.من دست بردم گل و خاک رو سرم بزنم.خواهر شوهرم مچ دستم گرفت.گف ...

خدارحمتشون کنه جاشون بهشت چ میشه کرد فقط باید کناراومد وگرن دیگه برنمیگردن اصلن برنمیگردن!

خدارحمتشون کنه جاشون بهشت چ میشه کرد فقط باید کناراومد وگرن دیگه برنمیگردن اصلن برنمیگردن!

من تو چهل و شش سالگی هستم.مامانم.شصد و پنج سالش بود.خیلی با قناعت زندگی میکرد.خیلی مهربون بود.فکر میکردم که بیست سال دیگه هم هست.تلفنی گفت عید بیا.گفتم من فقط تابستونها دو روز میام.گفت عمر دارم تا اون موقع.اصلا خودمو نمیبخشم یک سال مادرم رو چشم انتظار میزاشتم.کلا هشت ساعت فاصله داشتیم.