2777
2789
عنوان

دارم از حسادت میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساده ای سااااده!

لذت ببر دهه ۲۰ سال ک سنی نیست کلی فرصت داری عزیزجان برای بچه

شما بزار بعد بچه اون چون توجه ای ک میخای بهت نمیشه و دائم بچهاتون رو مقایسه میکنن

این یکسالم تا مستونی خوش بگذرون برو مهمونی تا دلش غبطه بخوره بهت

هر وقتم پرسید بگو ن فعلا پشیمون شدم من سنی ندارم خودم درگیر کنم فعلا میخام ب خودم برسم 

تو بعد دنیااومدن بچه اون لقدام کن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

و منی ک هفت سال بود دکترا رو میچرخیدم و بچه دار نمیشدم خواهرشوهرم اولین ماه بعد عروسیش باردار شد چقدر هواشو داشتم واسش غذا درست میکردم می‌بردم وقتی ک ی مدت ویار وحشتناک داشت هرروز میرفتم میاوردمش خونم و ازش مواظبت میکردم🥲

توروخدا یکم دلاتونو صاف کنین با خدا معامله کنین بهترین هارو بهتون میده 

وقتی هفت ماهه باردار بود منم باردار شدم الان بچم با بچش هفت ماه اختلاف دارن

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
عزیز من بیخیال وآروم باش حالا ک میخوای اقدام کنی بااین افکار منفی کیفیت تخمک از بین نره

دلم گرفته ، چقدر امضات حالمو خوب کرد

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

فقط بقیه جبهه نگیرید لطفا بانهایت احترام به همه.این حس حسادت دروجود همه هست غیر ممکن کسی بگی اصلا حسادت نمیکنم حالا یکی به جاری یکی به دوست ویا حتی به خواهرت مخصوصا تو خانوما خیلی زیاد ولی مطمئن باش هرچی تمرکزت رو جاریت باشه حس حسادتم زیاد میشه سعی کن اگه خوشحال نمیشی از این اتفاق حداقل بی تفاوت باشی و حس کن خونت تویه جنگل قشنگ وسرسبز که فقط خودت وهمسرت اونجا زندگی می‌کنید ابدا زندگی وخودت وشرایطتت وهمسرت و باهیچکس مقایسه نکن چون اینجوری هیچوقت تو هیچکاری موفق وخوشحال نمیشی چون همیشه بالاتر از دست توم هست پس بچسپ به زندگی خودت وبیخیال بقیه وحرفاشون چون در گذر زمان به هرچی که حسادت کردی انقد کمرنگ میشه که خودتم خندت میگیره به اون حسادت پس وقت گرانبهاتو با این افکار پوچ هدر نده دوست من