2777
2789
پس چی امکانش هست در کنار فرهنگیان رشته ی دیگه ای تحصیل کرد یا مثلاً فرهنگیان رو کامل ادامه بدم برم س ...

باید گرایش ارشد دکترات مرتبط با کارشناسیت باشه 

من هدفم آموزش ابتداییه چون جای پیشرفت برام زیاد داره و گرایش های ارشدش خیلی زیاد و متنوعه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پارسال دراومدم آواز دهل از دور خوش است اگه واقعا این رشته رو دوس داری برو شرایط سخت زیاد داره

کل خانوادمون تقریبا معلمه از بچگی تو جو فرهنگی بزرگ شدم 

معلمی واقعا عشق میخواد چون فراتر از یک شغله

یه معلم هست من دانش آموز کنکوریش بودم دبیر زبان بود تا دو ترم اجازه تحصیل در ارشد مشاوره دادن

من خودم معلمم .همکارام ارشد چیزای دیگ خوندن. فقط تنها چیزی ک شد اعمال نشد افزایش حقوق همین 

ابتدایی رو نمیدونم چه جوریه. ولی دبیری اینجوریه.

بعضی هاشونم اعمال شد ب شرط تدریس یه بخشی از ساعات توی رشته ارشد اعمال کردن براشون

لطفا لایک نکنید .سپاس
من خودم معلمم .همکارام ارشد چیزای دیگ خوندن. فقط تنها چیزی ک شد اعمال نشد افزایش حقوق همین ابتدایی ر ...

انشاءالله موفق باشید

اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه 

اخه چون دیده بودم طبق اون گفتم