2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد موقع دعا چی میگید؟ ببخشید برام سواله مثلا الان چندتا فاطمه اینجا هست چه جوری از هم تشخیص میدی

همه که اسم گفتن میگم خدایا همه دوستان نینی سایت ببخش و بیامرز حاجت همشونو بده هرعزیز هرحاجتی داره به حق صاحب زمان حاجتشونو بده

اسمم حذف کردم ترسیدم شناسایی بشم همونیم که گفتم واسه خونه دار شدنم دعا کن

چشم عزیزم خدا از دل همه خبر داره برا همدیگه دعا میکنیم اجابت میکنه

یکی دوهفته پیش حالم خیلی خراب بود خیلی به نینی سایتی ها التماس دعا خواستم خیلی برام دعا کردن باور میکنی از اول ماه رجب حالم خیلی خوبه همش حس میکنم دعای دوستان باعث شده حالم خوب بشه

همه که اسم گفتن میگم خدایا همه دوستان نینی سایت ببخش و بیامرز حاجت همشونو بده هرعزیز هرحاجتی داره به ...

خب همینجوری بگو دیگه اسم برا چی میخوای ولی بعضی ادمها حاجتشون معقول و منطقی نیست یا حتی انسانی نیست ولی شما دعاشون میکنی 

خب همینجوری بگو دیگه اسم برا چی میخوای ولی بعضی ادمها حاجتشون معقول و منطقی نیست یا حتی انسانی نیست ...

خوب اسم نگفته باشن باید چی بگم 

اسمشونو میگن منم میگه خدایا همه دوستان عزیز که التماس دعا داشتن ببخش و بیامرز بعد حاجت دلشونو بده