2777
2789
عنوان

مادر شوهرم سر برادر زادم داد زد

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 19 پست
تاپیک بعدیمم همینه چون هیچکس راهنماییم نکرد الان دنبال دستور پخت قرمه سبزیم هیچکس نمیفرسته برام چطور ...

بنظرم بخواب همه چی حل میشه🥲💔

من همانم دلداده هنر،دلباخته رنگ ها 🎨:))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم مهمونی در پیش داریم ممنون میشم شماره ساقیت رو بدی جیگر

نه نمیشه ساقی یه چیز شخصیه تو فکر کردی با پول میتونی منو بخری؟کاملا درست فکر کردی من نوکرتم رفتی ایتالیا خبر بده منم میخوام برم باشگاه 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
منم گفتم بهش گف حالا ببینم چی میشه فعلا ک پروارا کنسله

خیلی حالم بده نه میره امریکا نه میره نروژ میگه میخوام برم سوئیس 

خوب بچم به مربیش وابستس منم سختمه هر روز ببرمش سوئیس برا مهدکودک مجبورم هی استرس بگیرم چاق شم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
نه نمیشه ساقی یه چیز شخصیه تو فکر کردی با پول میتونی منو بخری؟کاملا درست فکر کردی من نوکرتم رفتی ایت ...

آره میتونم بخرم فعلا دارم فیلم های سینمایی و تبلیغاتی و در این زمینه به من گفت که این کار را انجام دهید که در این زمینه به من گفت حاضر شو 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂