2777
2789

ریه هاتو یه چکاب برو

اضطراب هم میتونه تاثیر داشته باشه کسایی که استرسین نفس های کوتاه و کم عمیق میکشن و حتی لبشون رو تر میکنن

آروم و شمرده شمرده حرف بزن ، تند تند توضیح نده حرفاتو 

🧸🔮🎀💗🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس برم فولیک اسید بخورم

نه 

آزمایش بده 

کن کم خونم اما قرص اهن میخورم روزی ۲ تا

فولیک اسید دکتر گفت بدرد نمیخوره

این مقدار ک تنگی نفس میاره ی مقدار کم خونی بیشتره

در واقع فریتینت پایینه

ببین این خط و نشون عشقت ازون عشقای واگیره که داره جون و دل و روح و تن و قلبمو میگیره _\/_\/______\/_____❤️

ریه هاتو یه چکاب برواضطراب هم میتونه تاثیر داشته باشه کسایی که استرسین نفس های کوتاه و کم عمیق میکشن ...

دقیقا من استرسیم  

خودم کم خونم اما در مواقع استرس دو برابر این حال میاد سرم

ببین این خط و نشون عشقت ازون عشقای واگیره که داره جون و دل و روح و تن و قلبمو میگیره _\/_\/______\/_____❤️

نه آزمایش بده کن کم خونم اما قرص اهن میخورم روزی ۲ تافولیک اسید دکتر گفت بدرد نمیخورهاین مقدار ک تنگ ...

همیشه که آزمایش میدم میگن کم خونی داری

و هموگلوبین ات کمه

و فولیک اسید میگن بخور

من یکم بی برنامه ام

همیشه نمیخورم

دقیقا من استرسیم خودم کم خونم اما در مواقع استرس دو برابر این حال میاد سرم

برای درمان استرس اولین قدم کار کردن روی ریتم تنفسِ 

نفسای عمیق و دیافراگمی تمرین کن 

برو کلاس یوگا استرست کم میشه 

🧸🔮🎀💗🌸

دقیقا من استرسیم خودم کم خونم اما در مواقع استرس دو برابر این حال میاد سرم

برای درمان استرس اولین قدم کار کردن روی ریتم تنفسِ 

نفسای عمیق و دیافراگمی تمرین کن 

برو کلاس یوگا استرست کم میشه 

🧸🔮🎀💗🌸

برای درمان استرس اولین قدم کار کردن روی ریتم تنفسِ نفسای عمیق و دیافراگمی تمرین کن برو کلاس یوگا است ...

آره تو برنامم هست ولی وقت نمیکنم ک

برای درمان استرس اولین قدم کار کردن روی ریتم تنفسِ نفسای عمیق و دیافراگمی تمرین کن برو کلاس یوگا است ...

آره تو برنامم هست ولی وقت نمیکنم ک