2777
2789
مگه چند کیلوییمن میخام رژیم بگیرم استرسی میشم بیشتر میخورم واسه همین سراغش نمیرم

برنامه کلم پیچ رو نصب کن خیلی خوبه

شما روزی ۵۰ گرم هم کم کنی تا عید میتونی به هدفت برسی ۵۰ گرم با یکم کم کردن غذا و یکم ورزش یا حذف ریزه خواری و یکم ورزش به دست میاد

✒️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برنامه کلم پیچ رو نصب کن خیلی خوبهشما روزی ۵۰ گرم هم کم کنی تا عید میتونی به هدفت برسی ۵۰ گرم با یکم ...

مرسی. قبلا کرفس و زیره رو داشتم

همیشه اسفند اینقدر کار و بدو بدو دارم دو سه کیلو خودبخود کم میشم سایزم عالی میشه

بعد دوباره بر میگرده

من افت قند دارم هر دکتری هم برم قند رو برام حذف نمیکنه. من امروز اونقدر خوردم که کاملا سرم، قند و چر ...

قند مصنوعی نخور یعنی قند و شکر نخور ولی خب خرما و خوردنی های شیرین دیگه بخور قندت نیفته

✒️

من افت قند دارم هر دکتری هم برم قند رو برام حذف نمیکنه. من امروز اونقدر خوردم که کاملا سرم، قند و چر ...

من ریزه خواری زیاد داشتم  خییییلی زیاد 

باور کن  از ۶۲ کیلو رسیدم به ۸۰

و اینکه خیلی شیرینی میخوردم.. چقدر زولبیا بامیه میخوردم 

و بعد زایمانم خیلی وزن اضافه کردم 

ولی الان هیچ وعده ی غذایی رو حذف نکردم فقط ریزه خواری و پرخوری رو کنار میذارم .

قند مصنوعی نخور یعنی قند و شکر نخور ولی خب خرما و خوردنی های شیرین دیگه بخور قندت نیفته

خرما و عسل باعث تشدید رفلاکسم میشه، مویز و کشمش رو با چای هم بخورم همین حالت

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

کی پایه اس تاعید ده کیلو اضاف کنیم😄

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من ریزه خواری زیاد داشتم خییییلی زیاد باور کن از ۶۲ کیلو رسیدم به ۸۰و اینکه خیلی شیرینی میخوردم.. ...

ریزه خواهری شاید. چون مثلا میخوام به دخترم غذا بدم یا خوراکی بدم هی میشینم کنارش میخورم‌ ولی پرخوری نه. اونجوری هم وابسته شیرینی و شکلات نیستم. ولی قندم بیفته باید باید درجا یه بیسکوییت لخورم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
توت خشک هم خوبه

اره اون خوبه فقط

ریزه خواهری شاید. چون مثلا میخوام به دخترم غذا بدم یا خوراکی بدم هی میشینم کنارش میخورم‌ ولی پرخوری ...

من تو دوران شیر دهی شدیدا گرسنه م میشد 

هی کاش زودتر به فکر رژیم میفتادم