2777
2789
عنوان

بنظرتون طلامو بفروشم خونم رو درست کنم یا

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در چه حد کار داره؟

اگه خیلی تو سختی و فشار هستی،بفروش....زندگی راحت خیلی بهتره به نظرم...ان شاالله باز هم کم کم طلا میخری

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

همه این عزیزانی ک میگن درست میگن ولی چون همین الانشون رو میبینن میگن ، طلا مرداد سال دیگ می‌ره روی نه میلیون 

مصالح خیلی تغییر کنه پنج میلیون زیادتر میشه ک با وام میتونی بهترشو بخری

اگه بحث این باشه ک اگه بخوام طلاق بگیرم همین خونه هم تو دستش در میاد

اگه در صورت جدایی خونه مال تو میشه بدون شک بفروش ارامشی که خونه دلخواه به ادم میده طلا نمیده  طلا بعد خونه و ماشین ارزشمنده

من شوهرم میخاست طلاهامو بفروشه ماشین بگیره برا خودش البته به زبون نیاورده بود از وسط حرفاش فهمیدم مخالفت کردم گفتم اگه یک درصد احتمال داشته باشه جدا بشم این با ماشین برا خودش کیف کنه بعد من آواره شم بدون هیچ سرمایه ای

همه این عزیزانی ک میگن درست میگن ولی چون همین الانشون رو میبینن میگن ، طلا مرداد سال دیگ می‌ره روی ن ...

ولی خیلی دارم سختی میکشم از اونجایی ک اشپزخونه ندارم همه ظرف و اساسم پهنه ظرفا تو سبد