2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ععع این چه حرفیه عزیز منخوب مریضه دست خودش که نیسالان همسرتون این حرف و میگف شما چه حسی داشتینادم به ...

مجردی؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

منم شبا هر موقع بیدار شم روی شوهرمو میکشم چون این سرما بخوره من بدبخت میشم دیگه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

منو چی میگی وقتی مریض شم اونم.... پریودشم اونم میشه . مثلا ماه پیش حالش بد بود حال منم بد بود رفتم با شکم درد براش دارو اوردم حال نداشت قرص از دستم بگیره همزمان من از حال رفتم ....خب یکی نیست بهش بگه عوضی تو که مثل سگ هار همیشه خدا باهام در حال جنگی چجوره که تا من از پا بیوفتم توام میری تو فاز زاییدن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

شوهرمن چی باید شربت بریزم تو گلوش  تازشم نمیدونم چرا چشاش ازسو میوفته نمیتونه پشت قرصو بخونه  میگه کدومه قرصام میرم درمیارم میدم دستش  

بعد مثلا گلودرده  میگه پاهامو ماساژ بده   واایی نگم از بالا اوردنش   میره دسشویی جلوی دسشویی خودشو میندازه زمین 

بعد چنان اونجا بلند عوق میزنه کل اپارتمان زابراه میشن 

بعدم زنگ میزنه ب مامانش ناله و وو  اونم میگه اش پختن برات فلان چیز خوردی. اووو

عزیزم وقتی ازش پرستاری کردی با شوخی و خنده بهش بگو الهی تب کنم شاید پرستارم تو.باشی خانمها من بعد 15 سال زندگی مشترک فهمیدم نباید خیلی چیزا رو جدی بگیری فقط بد حرف نزنی ولی اگه بد هم عمل کردی نتیجه خوبی میگیری یعنی اگه با زبونت قربون صدقه ش بری ولی حتی پرستار خوبی نباشی همسرت از نظر عاطفی راضی میشه پس خیلی خیلی سخت نگیریم