2777
2789
عنوان

الان حرم حضرت معصومه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3241 بازدید | 714 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

فدای خودت و جدت بشم این مهربونی فقط میتونست قلب یک سید باشه از ته دلت دعام کن گره زندگیم باز شه sevd ...

قربانت عزیزم ☺ 

چشم حتما

شماهم برای من دعا کن. 

خیلی دلم میخاد برم کربلا تاحالا نرفتم😢. فقط امام رضا  رفتم. 

الهی که همه به هرچیزی که تو دلشونه برسن. 

الهی که خواست خدا با نیت دل ما ها  یکی باشه

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

عزیزم .. منم اسممو بگم ... برای حاجت روایی ام دعا میکنین ؟ 😭😭

اسمم ساراست

بگو امشب از همه کند این دختر

از برادرت گله کرد

از خدا گله کرد

بگو داره میره

بگو اگه واقعا صداشو میشنوین یه کاری براش کنین

بگو داره از همه جا میبره...

و می‌دانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️

عزیزم درخواست دوستی قبول نکردید میخواستم اسم بگم بهتون که دعا کنید ولی اشکال نداره اگه میشه برای خوش ...

عزیزم دارم جواب دوستان رو میدم. 

چشم. 

برای شخص شما هم دعا میکنم و هرچی ازخدا میخایین بهتون بده. 

حاجت روا بشی جانم زودتر ان شاالله 😍 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

عزیزم من مرضیه هستم .میشه برای صالح و سالم بودن تو دلیم و به موقع به دنیا آمدنش دعا کنی ؟

مرضیه جان گفتم عزیزم. 

حاجت روا بشی زودتر ان شاالله 

نی نی قشنگت هم صحیح و سالم بغل بگیری