2777
2789

دعا نویس ها همشون دروغ میگن..نرو سمتشون که توی زندگی ادم گره میفته

همهههه چیز دست خداست..قدرتمند ترین قدرتمند هاست، جهان رو توی ۶روز آفرید..حلال مشکلات فقط خداست، از خودش بخواه بعد شما انتظار دارید این دعا نویس ها حلال مشکلاتتون باشن؟ یه مشت ادم های دروغگو🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش دل دل میکنم دوباره از یه خطی بهش پیام بدم ولی میترسم

دل دل نکن یه دل باش فقط سعی کن هر چیزی که اونو یاد میاره از خودت دور کنی باید فراموشش کنی یه روز پشیمون میشی وقتتو صرف فکر به اون کردی

نکن عمرت الکی حروم من هفت سال بایکی بودم عاشقش بودم ب قول خودش عاشق سینه چاک بود عشق اولم بود ی روز عصر همه چی تموم کرد رابط هفت سال رو زجه زدم گریه کردم خودکشی کردم امام رضا رفتم برنگشت چهار سال کارم این بود ب خودم اومدم تو جوانی بیست دوسالگی موهام سفید خط خنده عمیق پوست صورت شکست خورده داغون نشد قسمت نبود الان ده سال فراموشش کردم سی دوسالمه دو تا بچه دارم شوهرم عاشقانه دوستم داره 

ادم وقتی ناچار و‌افسردس مغزش از کار میفته

میدونم درکت میکنم ، تجرب کردم ولی عزیزم الان که میدونی نرو سمتشون..فقط از خدا بخواه

اگه صلاحت باشه جوری بهش میرسی که باورتم نمیشه..شاید به صلاحت نبوده 

من‌خودم بار ها تجربه کردم ، توی اون لحظه حاضر بودم همه ی زندگیمو بدم فقط برگرده ولی نشد..حالا میگم خدایاشکرت که نشد، حالا میفهمم چرا نشد..

ما از خیلی چیزا بی خبریم و خدا صلاح مارو میخواد

نمیتونم باور کنمیعنی همه حرفاش دروغ بود

بهتر باور کنی وگرنه خودت عذاب می‌کشی بیشتر از این

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍