2777
2789
عنوان

بچه های کلاس اولیتون چند صفحه مینویسن هرروز 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 31 پست
کاربرگ دانوین شما دارین؟یه بار اخر هفته شش تا کاربرگ دانوین یکجا گفت بنویسن میشد۲۴صفحهتازه مشقای دیگ ...

چرا مادرا اعتراض نمی کنن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بله میگم زیاده..معلم پسر منم پارسال زیاد میگفت ولی پسر من نمی نوشت من کم کردم براش..معلم هم اصلا تکل ...

این گاهی میگه تا ساعت فلان فرستاده باشید ینی تند تند باید مشق بگیم پسرمم خسته میشه منم سرش داد میزنم اصلا یه وضعی عصبی شدم خیلی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندبار بهش گفتن گوش نمیده

به مدیر مدرسه بگین یا برین آموزش پرورش

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
املای عادی ما همیشه یک صفحه میگرفتیم الان میگه دوصفحه باید بگیریم

من چه پارسال چه امسال کلا نصف صفحه هرشب املا میگم 

کاربرگ دانوین شما دارین؟یه بار اخر هفته شش تا کاربرگ دانوین یکجا گفت بنویسن میشد۲۴صفحهتازه مشقای دیگ ...

نه.نمیدونم چیه اگه اشتباه نکنم خیلی سبز هست

المرکز درس واو رو یاد گرفتن دوتا ص مشق داشته

ب مدیرم گفتیم فایده نداشته

یه نفر فایده ندارد همه باید باهم  ازش شکایت کنید 

تکالیف زیاد مخصوصا برا دانش آموزایی که هوش بالایی دارن جز دل زدگی  از درس هیچی  نداره

یه نفر فایده ندارد همه باید باهم ازش شکایت کنید تکالیف زیاد مخصوصا برا دانش آموزایی که هوش بالایی د ...

اره واقعا پسر من تا میگم بیا مشق بنویس گریه میکنه میدونه دیگ باید سه چهارساعت بکوب بنویسیم

بقیه رو بخون کاش فقط دو صفحه املا بود🥲

چهارشنبه ها تکالیف زیاد میشه 

بعضی روزها زیاده بعضی روزها در حد یه وویس کوتاه

الان که امتحان میدن تکلیف خیلی کم میده تا بچه ها بتونن تمرین کنن

مثلا امروز حدودا بیست تا کلمه بود که تو جدول جاگذاری میکردن حدودا  20 دقیقه طول کشید

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم