2777
2789
عنوان

همگی بیایدد یه تیکه از اهنگ یا متن ک دوسش دارید بگید😜

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 201 پست
ما یه مشت دهه هفتاد هشتادیم که نرسیده به ۳۰ همه رد دادیم....هممون عصبی هستیم ولی پای عشق معرفت داریم

این واقعااا حقه😞

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 

هر چی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نداشت

بدون تو دنیای من انگار تماشاگر نداشت

منو نمی شه حدس زد با این غرور لعنتی

هیچ وقت نخواستم ببینیم تو لحظه ی ناراحتی

شادمهر

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گدایی کردن فقط دست دراز کردن و پول خواستن از مردم نیست بعضی وقتا آدما عشق رو گدایی میکنن، محبت رو گد ...

تو فک کنم یبار تو تاپیک کامنت گذاشتی ،نینی یار منو چهارده روز تعلیق کرد 😂 

تو که معناای عشقی به من معنا بده ای یار

دروغ این صدا رو به گور قصه ها بسپار

صدا کن اسممو از عمق شب از نقب دیوار 

برای زنده موندن دلیل اخرینم باش

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

گدایی کردن فقط دست دراز کردن و پول خواستن از مردم نیست بعضی وقتا آدما عشق رو گدایی میکنن، محبت رو گد ...

واقعا بعضی ها هم قدر نمیدونن🥲

کی اشک هاتو پاک می‌کنه شبا ک غصه داریدست رو موهات کی می‌کشه وقتی منو نداری

واییی احساسی شدم 🥲😂