2777
2789
عنوان

شوهرم با تراکتور از روم رد شد بعدشم با قمه زد سرمو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا چرا مسخره میکنیمن امشب شوهرم دوس دخترشو اورد خونه جلو چشمام...بعدم سیگار میکشید آتیش سیگاراشو ...

🥲🥲🥲واقعا غمگینه 

من دادم واسه شوهرم شرت آهنی قفل دار درست کنن قفلشم دست خودم باشه که نتونه غلطی بکنه🥲

شوهر منم با بادمجون هایی که خریده بود اینقدر کتکم زد که بدنم سیاه و‌کبود شده فردا میرم پزشکی قانونی ...

چرا انقد دیوونه شدن واقعا 

شوهر منم چند روزه نشسته تو خونه منو فرستاده کارگری که برم پول در بیارم ،رو تراکتور کار میکنم 

چرا انقد دیوونه شدن واقعا شوهر منم چند روزه نشسته تو خونه منو فرستاده کارگری که برم پول در بیارم ،رو ...

حالا خوبه تو باید رو تراکتور کار کنی من از شنبه باید برم سر زمین  با گاو ها زمین شخم بزنم تازه اونم سر سیاه زمستون به گاوها گفتم باید از شنبه بریم باهم‌گفتن ما نمیایم شوهر توعه به ما چه حالا موندم خودم دست تنها چیکار کنم

باز شوهرای شما خوبه من امشب ب شوهرم گفتم بریم گلخونه بدم گلدون گلامو عوض کنه سرم رو برید گذاشت رو تن ...

ولی جدی یه سوال 

همسر شما نسبت به این موضوع مقاومت کرد؟؟

آخه من تا الان صد بار به شوهرم همین مسئله رو گفتم ولی بدش میاد میگه مگه خودمون دست و پا نداریم که نتونیم گلدون کل عوض کنیم ،بعد جالبه که عوضم نمیکنه