2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشمای خوشگل که من ندارم من از چند قلم زیبایی بخدا هیچکدومشون ندارم،گله دارم از خداوند بخاطر تبعیض بی ...

خیلیا عضو خاصی از بدنشون زیبا و گیرا نیست ولی کلا زشت نیستن و خوشکل و با مزه ان .من چشمام قشنگن ولی دماغم بزرگ مثلا

خیلیا عضو خاصی از بدنشون زیبا و گیرا نیست ولی کلا زشت نیستن و خوشکل و با مزه ان .من چشمام قشنگن ولی ...

من هیجان بدرد نمیخوره پوست سبزه ی تیره اندامم شکم و پهلو دارم باسن تخت،موهام خشک وز زشت ریزش سکه ای دارم،دماغ چاق و گوشتی بدون غضروف لب نازک چشم ریز زرد و قرمز آبروی که ندارم دوتا تار روی چشم صورتم بزرگ و پهن و زشت،بدنم پر موهای ضخیم زیر چونه ام موهای ضخیم،بیماری‌ای روحی و جسمی که نگم مشکلات هورمونی تنبلی تخمدان،افسردگی استرس شدید،پریود نمیشم

من هیجان بدرد نمیخوره پوست سبزه ی تیره اندامم شکم و پهلو دارم باسن تخت،موهام خشک وز زشت ریزش سکه ای ...

هیکلت با ورزش درست کن وقتی هیلکت خوب بشه اعتماد ب نفست بالا میره .پوست سبزه واسه خیلی از ایرانیا عادی 

هیکلت با ورزش درست کن وقتی هیلکت خوب بشه اعتماد ب نفست بالا میره .پوست سبزه واسه خیلی از ایرانیا عاد ...

کجا پوست سبزه خوب و عادی همه مثل برف شدن با کرما و روتینای پوستی،هیکلم خوب نمیشه چون تنبلی تخمدان دارم شکم بزرگ پهلوها بزرگ بالا تنه پهن و بزرگ پایین تنه عین چوب،بخدا از زیبایی هیچی ندارم،حقیقته تلخه متاسفانه 

کجا پوست سبزه خوب و عادی همه مثل برف شدن با کرما و روتینای پوستی،هیکلم خوب نمیشه چون تنبلی تخمدان دا ...

بخدا خاله من چقد پهلو داشت فاجعه بود باسن صاف ولی پهلووو زیاد ..شکمش چقد کش میورد مامانم اینا میگفتن کسی نبینه شکمت ابرومون میبری چرا اینقدر زشتی حالا چقد خوش اندام شده البته چتدسال میره ..من خودمم سبزم واسه همی گفتم خخخ