2777
2789
عنوان

خیانتشو شما باشین به همسرش میگید

147 بازدید | 11 پست

شوهرخواهرم با پسر خالم خیلی صمیمی ان همشم باهم میگردن و کلا باخبرن از کارایع همدیگه 

ورداشته به شوهر خواهرم یچیزی گفته که الان فهمیدم واقعا دلم برای خانومش سوخت گریم گرفت واقعا انقدر که خانومش دختره خوبیه و مهربونه هر وقت باهام حرف میزد میگفت میترسه از خیانتو من اگه ببینم نمیبخشمش و اگه یکی یه کارو کنه دوبارم میکنه... 

سر یه داستان دعوایه شدیدی میکنن شوهرش طلاهایه زنرو ورمیداره ببره بفروشه و از حرصش یکی دوبار دیدن اکسش میره و نمیدونم در چه حد ولی کلا پسرخالم ادم مریضیه تعادل روحی روانی نداره هولم همه ام قبولش دارن و قشنگ نماد پاکیه تو فامیل هست

اصلا چیزا های خوبی نمیگفت و کامل خیانت کرده بهش تو همون یه هفته

الان شوهرخواهرم به خواهرم گفته اینم اومد تعریف کرد چیکار کنم تپش قلب گرفتم خیلی الکی میترسم و میگم بهش اصلا به ما ربطی نداره و دخالت نکن ولی دلم اروم نمیگیره خیلی ظلم کرده به اون دختر ولی خواهرم میخواد بره بگه چیکار کنم بگیرم جلوشو؟ 

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما خودتونو قاطی نکنیدماه پشت ابر نمیمونه بالاخره میفهمه

دختره طلاق میخواد بگیره بهش شک داره ولی مدرک نداره ثابت کنه از طرفی ساده هم هست و یسری چیزا فهمیده ولی شوهرش میگه مریضی

می‌دونی با گفتن این زن نابود میشه

منم نمیخوام بیشتر از این نابود شه بعد دعواشون میخواد طلاق بگیره مثکه مدرک نداره و بو برده خیانت میکنه