2777
2789
عنوان

بچم چرا اینقدر میخوابه یک هفتس مریضه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسته و بادوم هندی نده حساسیت زاست سرفه هاش تشدید میکنه بذار وقتی خوب شد بهش بده

واقعا ممنون ک گفتی برای بیحالیش خریدم ..شوهرم خیلی غر میزنه میگه کلی خرید میکنی..۵۰۰میوه خریدم یک تومن خوراکی همین آجیل وکیک و 

واقعا ممنون ک گفتی برای بیحالیش خریدم ..شوهرم خیلی غر میزنه میگه کلی خرید میکنی..۵۰۰میوه خریدم یک تو ...

وای کیک چرا اخه 

چرا این مردا اینجورن 

میوه هام فقط سیب و هویج و لیمو شیرین براش خوبه هاانار و پرتقال و نارنگی نده 

سرفه هم داره؟ 

مغزیجات هم فقط بادوم درختی میتونی بدی

وای کیک چرا اخه چرا این مردا اینجورن میوه هام فقط سیب و هویج و لیمو شیرین براش خوبه هاانار و پرتقال ...

چون هیچی نمیخورد اولش گفتم میمیره دوروز بود غذا نمیتونست بخوره یک کیک بزرگ رو خوردش منم خوشحال شدم کلی کیک خریدم..موز نصفشو خورد فقط از اون همه میوه فقط لیمو شیرین آبشو دستی میگیرم بش میدم میخوره..

چون هیچی نمیخورد اولش گفتم میمیره دوروز بود غذا نمیتونست بخوره یک کیک بزرگ رو خوردش منم خوشحال شدم ک ...

همو لیمو شیرین تند تند بگیر بده بخوره 

ولی من میگم ببرید دکتر نباید اینقدر طولانی میشد 

هرچند بچه من بخدا چهار ماه تمام سرفه و تب میکرد تازه امشب هم‌میگه دلم درد میکنه از دل درد خوابید 

الهی همه بچه خوب بشن

همو لیمو شیرین تند تند بگیر بده بخوره ولی من میگم ببرید دکتر نباید اینقدر طولانی میشد هرچند بچه من ب ...

اینقدر خستم ..صدام گرفته...فردا خودم دیگه حتما میبرمش دکتر بازم..