2777
2789
عنوان

نمازاتو بخون🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیر دلم راحت باش هرچی خواستی بگوچشم حتما❤

یکم مشکلات باعث شده ناامیدبشم نمازمو به زور میخونم درحالی که قبلا هرجابودم باید اول وقت میخوندم  قبلا خطایی هم میکردم شب توخواب میدیدم ک اشتباه کردم وباید ترک کنم اما خیلی وقته حتی اونم نمیبینم احساس میکنم خداباهام قهره منم بد شدم رابطمون فعلا خوب نیس قبلا خیلی دوست بودم توزندگیم کسی نمونده برام خداهم همینطور

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️  

قربونت برم❤ از یه ربع قبل اذان پاشو و هرکاری دستته بذار زمین، برو وضو بگیر بیا قرآن بخون، اینطوری او ...

خدانکنه عزیزم

تلاشمو میکنم😅

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

یکم مشکلات باعث شده ناامیدبشم نمازمو به زور میخونم درحالی که قبلا هرجابودم باید اول وقت میخوندم قبل ...

آخی عزیزم ناراحت نباش، چیزی که هست اینه که نباید غمگین باشی، مشکلات تو همه زندگی ها تو شدت های مختلف وجود دارن، با آقا امام زمان علیه السلام خودمونی حرف بزن، نگرانی ها و غصه هاتو بگو، ببین چطوری حالت عوض میشه🌱 

صلوات هم زیاد بفرست، صلوات واقعا زندگی رو عوض میکنه، روزی رو افزایش میده، سلامتیت بیشتر میشه، به خدا نزدیک تر میشی، مشکلات یا حل میشن یا بهتر میشن

سعی کن یه برنامه بچینی هر روز مثلا حتما یه تسبیح صلوات بفرست هدیه کن به آقا امام زمان علیه السلام،

خیلی خوبه🌱