2777
2789
عنوان

به نظرتون راست میگن این خانمای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 25 پست

من کوچیک بودم با دسته گل اومدن جلو خونمون خواستگاری ماردم هیچوقت یادم نمیره همش اون آقا تو ذهنم مونده با کت و شلوار سفید 

قیافه بابام عصبی 

گاهی پیش میاد 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

برام پیش اومده ولی نه وقتی باشوهرم بودم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ارواح عمه اشون🤦‍♀️

آخه این باعث میشه اعتماد به نفس دخترای مجرد که خواستگار ندارن کم بشه

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه

الان همه میگن نه و می خندن

ولی اگر تاپیک زده بودی گفته بودی با شوهرم و ۱۲ تا بچم و مادرشوهرم بیرون بودیم ۴۰ نفر همزمان برای پسرشون ازم خواستگاری کردن و فکر کردن من نوه شوهرمم،همه میگفتن آره بابا اینکه چیزی نیس برای ما هم سالی ۴۰۰ بار پیش میاد خیلی عادیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

من پیش اومده بگن بهت نمیاد ۳تا بچه داشته باشی ولی خاستگاری اصلا

فقط ی آقای بچم بغلم بود رو موتور بود من پیاده خانومش پشتش بود وایساده بودن بهم چشمک زد

جلو خانومش بهش گفتم حرمت بچه تو بغلم رو نگه نمیداری حرمت زنت رو نگه دار که کنارته

آخه این باعث میشه اعتماد به نفس دخترای مجرد که خواستگار ندارن کم بشه

عزیز من خودم مجردم این حرفا رو بشنو و باور نکن دروغ که کنتور نمی اندازه

بعدم ازدواج خیلی مسئله ی مهم و ضروری نیس که کسی بهش افتخار کنه معذرت میخوام حیوون هم جفت داره🤦‍♀️

فکر کردیم خواهرته رو ندیدم جدی

ولی ریا نباشه منو از مادرشوهرم یه بار خواستگاری کردن فکر کردن دخترشم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

الان همه میگن نه و می خندنولی اگر تاپیک زده بودی گفته بودی با شوهرم و ۱۲ تا بچم و مادرشوهرم بیرون بو ...

نوه شوهرمم  

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه
نوه شوهرمم

😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...