من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒 (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪
افتضاح. رفتم بزرگترین و مجهزترین سینما بعد از فیلم همه میگفتن این چی بود! بعد شنیدم یه فیلم شش ساعته بوده که خلاصش کردن و این شده. خب اصلا چه دلیلی داره همچین چیزی پخش بشه؟ جدای از این نه روایت مطابق اسنادیه که از مولانا مونده و نه داستان جدیدی که ساختن قشنگه. شمس شبیه جاهلای فیلم فارسی بود ولی بیشعورتر. من که اهل فیلمم می دیدم خیلی از صحنهها دقیقا کپی فیلمای معروف قدیمی هندی و ژاپنیه. تنها نکته مثبتش بازی بازیگرا بود.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.