2777
2789
عنوان

برای اینکه تجربی نمونه بیاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 32 پست
همین ازمونه رغبت و توانایی؟

ازمون رغبت و توانایی اصلا مهم نیست و فقط معدل مهمه 

یکی از دوست های بابام داخل آموزش و پرورش هست و مشاوره

گفت اصلا این آزمون اهمیت نداره 

من سال نهمم بخاطر این آزمون استرس داشتم باهاش صحبت کردم گفت فقط معدل مهمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله میتونی عزیزم

معدل فقط نهم مهمه و سعی کن بالا باشه چون سهم زیادی داره

سعی کن کتابا رو تا اول فروردین تموم کنی با تست و کتاب کار

و از اول فروزدین کتاب ۳۲ استان بگیر که شنال سوالات نمونه دولتی هستن

البته شنیدم با ازمون تیز هوشان ادغام شده که ممکنه استعداد تحلیلی هم تو سوالاتون باشه

برای اون سوالات امسال قلمچی نهم رو دانلود کن و کار کن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

اگه اکثر وقتتو روی هوش بزاری ضرر کردی اگه تا مثل دو سال پیش بود میگفتم کمپلکس بزن تا هوشو عالی بدی 

ولی سبک سوالات پارسال یعنی همین سالی که گذشت اصلا متفاوت بود به خاطر همین میگم به نظرم سوالای هوش واقعا به هوش ربط داشت

اگه برمی‌گشتم به عقب روی فارسی حساسیت بیشتری خرج میدادم چون زمان ما یعنی پارسال ضریبش با ریاضی و علوم یکی بود و شانس اینکه بهتر بزنی و سوالای بیشتری بزنی خیلی بهتر بود

بعد برای علوم وقت بزار و در آخر برای ریاضی 

چون علومو میتونی بهتر بزنی 

من خودم الان دهمم و نمونه تجربی میخونم

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

خب شما چه کتابی پیشنهاد میکنین؟

برای ریاضی و علوم من خودم خیلی سبز تیزهوشان داشتم 

می‌دونی کتاب خیلی خوبیه 

ولی حالا که دهمو میخونم میفهمم خیلی از مطالبش مال دهم بود

مرشد مبتکران هم خوبه

برای جمع بندی نهایی هم سمپادیوم

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

اون درصدا متهور اجتماعی اینا مهمه؟

نمی دونم من یادم نیست ولی میگم ک یکی از دوستان به گفته خودش ازمون رو خوب نزده ولی که هدایت تحصیلی نیاورده . و نمونه نپذیرفتنش ولی بنظرم درسش خوب نبود که نیاورد هیچی 

شما توکلت به خدا باشه