2777
2789
عنوان

برای رهایی ازاسترس اضطراب چکارکنم توروخدا بگین خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 50 پست
😭😭😭خیلی درمانده شدم حالم خیلی بده . دائم عصبی هستم استرس ودلشوره بی دلیل دارم احساس ناامیدی وپوچی ...

گلم بحرفم گوش بده و طبق دستور دکتر داروهاتو بخور..‌

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرروز میرم بیرون ک بخرم داروهامو باز پشیمون میشم برمیگردم خونه

ببین من و تو علم و آگاهی از بیماری نداریم و نمیدونی این حال بد ممکنه بعدها باهات چکار کنه...توکل بخدا کن و داروهاتو استفاده کن و بعد از یک هفته حال خودتو میفهمی

من داغون بودم باورت نمیشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
میدونی چون تو جامعه ما به غلط جا افتاده اگه کسی داروی آرامبخش استفاده کنه مشکل روانی داره و این باعث ...

منم افسردگی و اضطراب و وسواس دارم و اصلا نه خجالت میکشم بابتش و نه ناراحتم هرکی هم حرفی بزنه مشخص میشه چقدر ادم بی.شعور و بی سوادیه! ول کنین این جامعه بی سودارو که فکر میکنن بیشتر از دکتری که ۷سال عمومی خونده و چند سال تخصص بلدن!

منم افسردگی و اضطراب و وسواس دارم و اصلا نه خجالت میکشم بابتش و نه ناراحتم هرکی هم حرفی بزنه مشخص می ...

بنظرم اونا بیمارن که می‌دونن مشکل دارن و فکر درمانش نیستن...حالا قرار نیست همه بدونن آدم دارو مصرف می‌کنه چون واقعا اطرافیانمون آدمای بیسواد و احمق زیاده

چرا فقط به فکر دارو و درمونی؟

خیلی جدی میگم 

نماز بخون 

تجربه تورو داشتم. استرس ، اضطراب و دل نگرانی بیخودی

شده نصف شب پامیشدم فکر و خیال میکردم 

یهو یه تلنگری بهم خورد که به فکر نماز افتادم

هیچی به اندازه اون نتونست نجاتم بده از دپرسی و پوچی. کم و کاستی داشته نمازام اما تاثیرش زیاد بوده روم

و الان خیلی پر انگیزه و آرومم :)

این دارو رو بدون نسخه میدن؟

من یک مدت استفاده کردم خیلی حالمو بهتر کرد برو داروخونه شاید بدن گلم ..الان منم ول کردم دقیقا حالم دوباره شده مثل اون دوستمون که پدرش فوت شده منم بعدفوت پدرم اینجوری شدم دیگه باید ایندفعه شروکنم همش امروز فردامیکنم 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

روانپزشک توانایی تجویز دارو رو داره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ببین من و تو علم و آگاهی از بیماری نداریم و نمیدونی این حال بد ممکنه بعدها باهات چکار کنه...توکل بخد ...

درسته میدونم بعدبیماری روحی جسمم مریض میشه‌. دعا برام بتونم بخورم این داروهارو وحالم خوب بشه 

سرخود داروی آرامبخش نخور.بدتر می شی. یه بارو باید بری حتما. برو دکتر دوزشو تنظیم کنه. شاید دو تا قرص بده اصلا. بعدم سرخود قطع نکن. کم کم و طبق دستور دکتر.

دکتر اعصاب و روان برو. خیلی راحت خوب می شی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
درسته میدونم بعدبیماری روحی جسمم مریض میشه‌. دعا برام بتونم بخورم این داروهارو وحالم خوب بشه

خوب میشی عزیزدلم...فقط نترس و خودت بخودت روحیه بده