2777
2789
عنوان

اسم بگین سر نماز شب دعاتون کنم🥰🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 103 پست
امیدوارم واقعا دعا کنیمنم صلوات فرستادمآیسا

عزیزم وقتی تایپیک میزنم در این مورد یعنی دعا میکنم🥰

خودمو مدیون کنم ب چه قیمت؟؟

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم تورو خدا یادت‌ نره‌ خدا منو دوس نداره هیچ وقت حاجت منو نداده کاش تو دعا کنی بشه😭😭😭

تو دوسش داری؟

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
عزیزم وقتی تایپیک میزنم در این مورد یعنی دعا میکنم🥰 خودمو مدیون کنم ب چه قیمت؟؟

ناراحت شدی؟ 

اگه ناراحت شدی معذرت میخوام

اخه بعضیا الکی میگن برا بازدید 

چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔..... 

ناراحت شدی؟ اگه ناراحت شدی معذرت میخواماخه بعضیا الکی میگن برا بازدید

راستش آره خیلی ناراحت شدم 

من ی کاربر بی حاشیه بودم و هستم 

دنبال بازدید هم نیستم آخه مگه ب آدم جایزه میدن

🌺🌹🍬

راستش آره خیلی ناراحت شدم من ی کاربر بی حاشیه بودم و هستم دنبال بازدید هم نیستم آخه مگه ب آدم جایزه ...

نه من منظورم تو نبودی گفتم بعضیا نگفتم تو 

ولی لطفا ببخش اگه ناراحت شدی 

دوس ندارم کسی از دستم ناراحت باشه

چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔..... 

تو دوسش داری؟

من عاشقش ام اما خدا نه 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
نه من منظورم تو نبودی گفتم بعضیا نگفتم تو ولی لطفا ببخش اگه ناراحت شدی دوس ندارم کسی از دستم ناراحت ...

اشکالی نداره عزیزم

نمیدونم چرا یهو امضاشو دیدم بغض داشتم خوندم بغضم شکست گریم گرفتدعا کردم براشون امیدوارم زودتر خوب بش ...

الهی عزیزممم 

انشالله 🥲

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
لطفاً برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم @اعتصامی @مامانبزرگپانیذ @دخترناراحت @دل_غمگی ...

قبول باشه عزیرم منم برای حاجت روایی همه وهمه مون آیت الکرسی میخونم 

التماس دعا 

خدابده حاجت همه مون را....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین