2777
2789
عنوان

خانوادتون نگران درس خوندن یا دانشگاه و اینا هستن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 152 پست
حامی هم بودن برات؟

اره خب 

شهریه دانشگاه و هزینه رشته هنری زیاده وخب خانواده ساپورت میکنن

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب حدی حساسن ک دارن زیر فشار قرض برا خونه ساختنشون له میشن ، ندارن واقعا ولی نمیزارم انصراف بدم ، با اینکه از رشتم متنفرم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
علاقه ی خودت چیه؟

الان همه خونمونن

همه میرقصن شادن 

چرا؟چون پسر خالم داده میره آمریکا

لایو گرفتن با دوتا پسرداایم که اسپانیان

🤧😂

مشخص دیگه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من توی دفتر بیمه کار میکردم .خوش اخلاق بودم با مشتری... ..خیلی براسون توضیح میدادم ..من نبودم حال من ...

خیلی هم خوب

من خودمم قبلا سرکار رفتم ، منم اونجا خیلی ازم راضی بودن همه 

ولی خب حقوقش ماهی ۳ میل بود برای همین دیگه نرفتم

خوش به حال اینایی که پدر خوب دارن و شرایط خوب برا درس خوندن بچشون فراهم می‌کنن و بچشونو تشویق  کنن

اونوقت پدر من همیشه بهمون استرس می داد و در حقمون ظلم می کرد که درس نخونیم و شوهر کنیم اونم چ شوهری هر چی آدم معتاد و فاسد و ظالمه برامون در نظر داشت و بدبختمون کرد

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
این خیلی خوبه👍موفق باشی عزیزم

مرسی عزیزم 

همچنین 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
الان همه خونموننهمه میرقصن شادن چرا؟چون پسر خالم داده میره آمریکالایو گرفتن با دوتا پسرداایم که اسپا ...

خب به خانوادت بگو دوست داری مهاجرت کنی

اگه الان خوشحالن چجوریه که برا تو نمیذارن بری