2777
2789
عنوان

حس ترشیدگی بهم دست داد😐🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 32 پست
مرســیـتم مهربونم♥🫡خوب دیگه چون حقیقته😌😜😂

خواستم جوابتو ندم ولی اگه ندم بخودم بر میخوره

عزیز دلم قحطی شوهر نیومده اینکه من هنوز تو خودم نمیبینم مسئولیت زندگی یکی دیگه رو به عهده بگیرم حسادت نی 😂 شما تو عهد قجر زندگی میکنی متوجه عمق فاجعه نیستی که دختری که هنوز شناسنامش عکس دار نیست ازدواج کنه یعنی چی

کودک همسری چه اثرات مخربی داره

تو این سن بارداری برای جنین چه اثراتی داره و ممکنه میتلا به سندروم دان بشه و...

این فقط یک درصد بود حتی اگه بچه سالم هم باشه وقتی مادرش نه تحصیلات چندانی داره نه تجربه چندانی از زندگی چطور میخواد اون بچه رو تربیت کنه ،درسته مادر های ما خیلیاشون همین شرایط رو داشتن ولی زمونه فرق کرده کوچیکترین خطای مادر عواقب جبران ناپذیری رو زندگی روانی بچه میزاره

هنر شوهر کردن و پس انداختن نی هنر عاقلانه و منطقی پیش رفتنه در نهایت کمال گرایی

پس قبل اینکه دهنتو باز کنی و گوهرفشانی کنی قبلش فکر کن چی داری میگی در نهایت حرف نزنی نمیگن لالی اسکله یه وری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرســیـتم مهربونم♥🫡خوب دیگه چون حقیقته😌😜😂

متاسفانه حرف مفت کنتور نمینداژه 

حرف بی جات وقتی حقیقته که سر نر جماعت به تنش بی ارزه

وقتی شوهرای اینا دوتا بچه ان که شلوارشون و باباشون خریده چیزی از خودشون ندارن حسادت یعنی حماقت

گشنه نر نیستم توعه  سرگردون واس من زرت و پرت میکنی😂