2777
2789
عنوان

آیا تا حالا زهرای خوشبخت دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 49 پست

عزیزم اینا کارای دشمنه که میخوان اسم اهل بیتو بد جلو بدن بگن بد شگون هستن 

اتفاقا من تو زندکیم کلی زهرا هست که غرق در خوشبختین 

اینا همش ساخته ذهن انسان و قدرت تلقینه 

وگرنه وقتی اسم ائمه ما بدشگونه این اسمهای چرت و پرت خارجی شگون داره خوش شانسی هس؟ 

به این چیزا توجه نکن چرته محضه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست صمیمیم زهراس 

بابا ننه پولدار

شوهرشم خرشا

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

باور کردن این چرت و پرتا از نکردنش سخت تره چطوری باور میکنین واقعا ؟ اسم ز دار فلان میشه بهمان میشه دیگه چه سمی بود من موندم 

یه ذره خودت دقت کن به اطرافیانت متوجه چرت بودن این حرف میشی مثال نقض انقدر زیاده آدم نمیدونه کدومو بگه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

ولا من پر دور برم زهراس همه ماشالله خوشبخت اتفاقن بدبخت ندیدم

اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امۻامه👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

وای وای ...تو رو خدا دنبال ف ا.ل و دعا نرید ...خواهرم برای تک دخترش خیلی دعا  و ف ا.ل  قهوهمیگرفت . ..برای قبول شدن توی دانشکاه ....ازدواج ..کار .. همشم دعای خیر میگرفت .الان تک دخترش توی زندانه ...

زن عمومم زیاد اهل دعا گرفتن بود.به دخترای مجرد فامیل همیشه میگفت ..پسرش تصادف کرد .سه تا دخترش طلاق گرفت ‌‌اوضاع مالیشون افتضاح .‌‌واقعا اسلام درست گفته که از  اهل دعا گرفتن دوری کنید ...جز فقر و فلاکت چیزی نمیاره