2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقد که نمک نشناسی خدا زد پس کلت تا دیگه به جایی که میای میخوری میگردی زیارت میری تهش به مردمش توهین ...

استارتر كاملا غير منطقيه حرفاش درست 

ولي هر كسي هم ميره سفر ميخوره ميگرده كه رايگان نيست عزيزم ضرري هم نداره براي مردم اون شهر اين حرف شما هم غير منطقيه

همین اخر سفرت یه زیارت دیگه برو برای شفای خودت بی نهایت دعا کن اسی...ماهم که مشهدیم حتما بفکرت هستیم ...

اگه رفتی زیارت لطف کن اگه یادت بود و زحمتی نبود برای بارداری و اینکه خدا بچه سالم بهم بده و خونه دار بشم دعا کن 

اجرت با امام رضای مهربان

اگه رفتی زیارت لطف کن اگه یادت بود و زحمتی نبود برای بارداری و اینکه خدا بچه سالم بهم بده و خونه دار ...

چشم عزیزم حتما به یادت هستم انشالله اگر لایق باشم دعاتون میکنم اتفاقا تو برنامم هست همین روزا برم زیارت🌠

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چشم عزیزم حتما به یادت هستم انشالله اگر لایق باشم دعاتون میکنم اتفاقا تو برنامم هست همین روزا برم زی ...

ممنونم عزیزدلم 💖🌹چقدر خوبه ک نزدیکین ب امام رضا من ۶ یا ۷ ساله نرفتم راستش جور نشده ک برم الان ک اینجا حرف از مشهد شد دیدم چقدر دلتنگم

خدا بیاد تورو از دست کی راحت کنه 😂😂ولش جدی نگیر دیگ اثرات مسافرته خستین فشاره روشا

راستشو بخوای واقعا گاهی وقتا به خودم میگم واقعا مشکل از ما مشهدیا ست یا زیاده خواهی بعضی از مسافرین، هر جا دیدم نوشتن مشهد و مشهدی بد نمیدونم واقعا بقیه شهر ها خوبن همشون 😢🥴

ممنونم عزیزدلم 💖🌹چقدر خوبه ک نزدیکین ب امام رضا من ۶ یا ۷ ساله نرفتم راستش جور نشده ک برم الان ک ا ...

اره نزدیکیم ولی کم میریم متاسفانه ...

انشالله قسمت بشه بیاین خودتون به زودی 🥰

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

انقد که نمک نشناسی خدا زد پس کلت تا دیگه به جایی که میای میخوری میگردی زیارت میری تهش به مردمش توهین ...

ب زائر امام رضا توی شهر غریب میگی خدا بزنه پس کلت؟

خدایا شکرت بابت حال خوب 
راستشو بخوای واقعا گاهی وقتا به خودم میگم واقعا مشکل از ما مشهدیا ست یا زیاده خواهی بعضی از مسافرین، ...

ی سری از مردم با همه بدن اصفهانیا فلانن ترکا بهمانن شیرازیا الن کردا بلن ولی واقعیت اینه همه جای دنیا خوب و بد باهم هستن ربطی ب محل تولد و شهر کسی نداره ذات و تربیت و منش آدما متفاوته