2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی دلگیره بخصوص شهرستان هم باشی دلت بدتر میگیره

من که تهرانم ولی از خانوادم دورم غریبم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

کلا زمستون امسال مزخرفه خدا این سه ماهو سه روز کنه

نههههه

بعد عید دهنم قرار مورد عنایت قرار داده بشه با کنکورو امتحان نهاییی

من نمیخوام بگذرههه همشم زود میگذرههه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

زمستون رو واقع نمی تونم دوست داشته باشم احساس میکنم تابستون وحالا فصل های دیگه فعال وسرحال ترم حداقل ...

و بشدت دلگیره من دوروزه کلافه شدم از وضع خدا خدا میکنم تموم شه 🥲

واسه منی ک تازه از خرید و دور دور و خوراکی خوردن

با نامزدم

اومدم خونه

حداقل نه😂❤️

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
نهههههبعد عید دهنم قرار مورد عنایت قرار داده بشه با کنکورو امتحان نهایییمن نمیخوام بگذرههه همشم زود ...

من عاشق بهار و تابستونم جلو کولربا نی نیم  لم بدم😂 و اینکه عید قراره برم شهرستان خونه مامانم برا گرفتن سیسمونی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه منی ک تازه از خرید و دور دور و خوراکی خوردنبا نامزدماومدم خونهحداقل نه😂❤️

حالتو خریدارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زمستون رو واقع نمی تونم دوست داشته باشم احساس میکنم تابستون وحالا فصل های دیگه فعال وسرحال ترم حداقل ...

دقیقا تا بیدارم میشم یه حموم میرم میام میبینم تاریک شد دلم خیلی میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من عاشق بهار و تابستونم جلو کولربا نی نیم لم بدم😂 و اینکه عید قراره برم شهرستان خونه مامانم برا گر ...

اوخیییی عزیزم😍

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡