حالا کنه اوسکول خرررر چقدددد قربون صدقش میرفتم هی میگفتم از همه چیت خوشم میاد ن فقط ظاهری ی سررر فقط تعریف میکردم ازش
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
حالا کنه اوسکول خرررر چقدددد قربون صدقش میرفتم هی میگفتم از همه چیت خوشم میاد ن فقط ظاهری ی سررر فقط ...
منه*
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
فراموشش کن اون دیگه رفت راحت شدیمنم میخاستم با جدایی همه چیو فراموش کنم ولی نشد گفت جبران میکنه ولی ...
من اگه اینجوری خوب باهام حرف میزد هرکاری میکرد بازم بودم باهاش ولی فقط گریم مینداخ