2777
2789
عنوان

خانمای شاغل ک کار اداری انجام میدن میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 19 پست
تا جایی که میتونی و بهت فشار نمیاد انجام بده. موند بگو جز مسئولیتهای تعریف شده من نیست و واقعا خوشحا ...

درسته گلم. یعنی بخدا از زبون رییسم نمی افته فقط از خانمه تعریف میکنه اگه این نباشه همه کارها میمونه اگه نباشه در اینجا باید ببندیم. اومده بودن بازرسی کارها اونقدر از خانمه تعریف کرد همه کارها دوش اینه و.... اونام خوب زدن اتکشو وتک کردن گفتن ریز به ریز کارای این خانم اشتباهه. 

اونقدر خانمه ریلکسه بیشعور هیچ کاری اتجام نمیده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر میدونی دارن کار اضافی میندازن گردنت که از زیر کار فرار کنن یاد بگیر چون الان قبول کردی بعد از مد ...

خواستم خانمه که نباشه انتقاد کنم. بگم چرا همش طرف اینو میگیری وقتی هیچ کاری نمیکنه مدیریت بلد نیستی. بعد میگم این وسط چرا خودمو خراب کنم ویتی این دوتا لنگه همن

خواستم خانمه که نباشه انتقاد کنم. بگم چرا همش طرف اینو میگیری وقتی هیچ کاری نمیکنه مدیریت بلد نیستی. ...

هیچ وقت همچین حرفی نزن چون اخر ادم بده خودت میشی معلومه ریس هم پشتشه بعد از یه مدت بهانه ای چیزی بیار بگو مسولیت این کار با خانم فلانی بوده منم حجم کارم زیاده نمیرسم هرازگاهی به ایشون کمک میکنم تایم‌ ازادم