2777
2789
اره خودمم ولی نه بابا یارو اگر حسی داشت لال نبود که فقط میخوام بدونم فازش چیه

اگه تو هم تابلویی که روش کراشی… 

والا هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه مگه اینکه طرف مطمئن نباشه بخواد بره تو رابطه یا چیزی هنوز دو دل هست 

اخه دختر نیست که بگیم منتظره کسی بهش درخواست بده پسره میاد میگه اصولا

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
اهانخب چرا با یه دختر اینطوریه

مغروره و از همکارش خوشش میاد پس جلوی اون درست برخورد میکنه  تا جذبش کنه ولی انقدر مغروره ک حاضر نیست بهش بگه و شاید هم خودشیفته باشه و دوست داشته باشه که همه اون رو بخوان و توی چشم همه خوبه باشه . احتنمالا چنین چیزیه  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه تو هم تابلویی که روش کراشی… والا هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه مگه اینکه طرف مطمئن نباشه ب ...

نمیفهمم لعنتی رو هزار بار رفتارای لعنتش رو مرور میکنم باز نمی‌فهمم شایدم آزار داره

نمیفهمم لعنتی رو هزار بار رفتارای لعنتش رو مرور میکنم باز نمی‌فهمم شایدم آزار داره

والا حق داری 

اصلا فازشو نمیفهمم 😂😑

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
حدست چیه

تا خودش کاری نکرده و جلو نیومده جدیش نگیر و خودتو درگیرش نکن اون اکه شجاعت داشته باشه خودش میاد جلو نه اینکه ادا بیاد تو رو حرص بده 

با فرد خاصی خوبه ؟ ک باهاهاش بگو بخند کنه و اینا یا با همه اینجوریه ؟ اگر با همه اینجوریه ک میخاد فق ...

ببین کلا بگو بخند هست ولی گاهی منو میبینه خودش رو جمع میکنه بقیه رو نمیدونم