2777
2789
عنوان

بنظرتون یه پسر و دختر با هم تنها باشن تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 44 پست

خوب اگه دوست دخترش كه به احتمال زياد به يه دليل تنها شدن كه اينم باز بستگي به خودشون داره استثنا هم توشون هست 

ولي اگه منظورت فاميل و آشناست كه اينم نميشه قطعي گفت اينم بستگي به شخصيتشون داره 

خوب بستگی داره منو پسرداییم خیلی وقتا باهم تنها بودیم حتی شب تا صبح حتی دو سه روز اما مثل خواهر برادر فیلم می دیدیم ps بازی می کردیم غذا می خوردیم می خوابیدیم  

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده پسره با دختره رفت و امد خانوادگی دارن.دختر و پسر هم همدیگه رو به دوست دارن ولی از روی غرور ا ...

خب اگه همدیگه رو هردو دوست دارن ولی ابراز نکردن خب تو خونه تنهاشون نذارید...البته بازم میگم بستگی به تربیت و عقل و شخصیت خودشون داره

ولی بهتره تو خونه تنها نباشن

چند سالتونه

الان که نه دیگه ازدواج کردیم ولی تا ۲۰ سالگی 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خانواده پسره با دختره رفت و امد خانوادگی دارن.دختر و پسر هم همدیگه رو به دوست دارن ولی از روی غرور ا ...

تو این دوره  خبر تجاوز از سمت‌محارم هم میشنویم چه برسه به غریبه 

اشتباه پشت اشتباه