2777
2789
عنوان

یه حاجت داشتم بعد 12سال برآورده شد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 197 پست
یکسال وخورده ای هست الانم تو شرایطی هستیم که جور نمی شه عروسی کنیم

ان شاالله درست میشه

نگران نباش .

توکل بخدا 

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای استارتر حرف منو زدی

من بهمن ماه میشه که پنج سال درگیر یه بیماریم،و این بیماری در حدی بهم اسیب روانی وارد کرد که از اون طرف اختلال روانی گرفتم جوری که ترک تحصیل کردم

اگه خوب بشم نمیدونم این همه اسیب روانی که بهم وارد شد و جبران میکنه یا نه

چون سرش خیلیییی اذیت شدم

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

استارتر ببخشید گفتی حاجت عشقی اینا نبود،میشه بگی چی بود؟

یا هر چی ک بود بنظرت ارزشش از،از دست دادن اعتقادت بیشتر بود؟؟

من الان تو این حالم ۱۴ ساله

ی وقتایی میگم حیف روزایی ک حالم با خدا خوب بود،ولی وقتی نداد حاجتمو،کلا رابطمونو بهم ریخت

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

خب چطوری چی قشنگ بگوما که بخیل نیستیم از دستت در نمیاریم

ممکنه یکی تو دلش بگه خدایا فلان چیزو میخوام خدا بده 

ممکنه یکی دستشو ببره بالا یه دعای از ته دل بکنه خدا حاجتشو بدع و ممکنه یکی هزار تا نذرو نیاز کنه خدا اگع صلاح دونست حاجتشو میده

مگه حاجت روایی فرمول داره که برای همه یکیش جواب بده

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

پس اینکه می گن اگه یه قدم به سمت خدا بری اون صد قدم میاد چیه من که ندیدم همش یه مشت خرافاته

قرار نیست همه توی دنیا حاجت روا بشن

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 

حتما اون موقع به خیر نبوده که نشده الان به جای اینکه کام خودت رو تلخ کنی شاد باش و خدا رو شکر  کن به آرزوت رسیدی 

ناشکری نکن ناشکری خطرناکه 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

درکت میکنم 

۱۰سالم بود فهمیدم یه مریضی دارم ..خیلی بخاطر این مریضی و مشکل تو جامعه آسیب دیدم آسیب روحی و روانی خیلی زیاد الان ۳۰سالمه و هنوز درگیرم 

پس کی خدا میخواد درست کنه این مشکلو کل جوونیم رفت با آرزوی اینکه یه روز برام معجزه شه ولی نشد🥲

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

الانم جور نمی شه عروسی کنیم ۳۲سالمه

عزیزم چه ربطی به سن داره 

تو هر سنی میشه ازدواج کرد 

ناامید نباش گلم

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج