2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7638 بازدید | 364 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه . دختره گفت تو حتی بعد عروسیم توهین کنی میرم. نمیتونم ریسک کنم

پس تو خودت نمیبینی ک تغییر کنی . 

در ضمن واقعا توقع داری بمونه ؟

تو خودت از جانب یک نفر توهین های بدی بشنوی واقعا دیگه حاضری باهاش صحبت کنی حتی؟! چه رسد ب همنشینی و همخوابی و زندگی!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
نه بابا . مثلا ب دختره گفتم نه وضع مالی بابات چنگی ب دل میزد نه تحصیلاتت ولی ب پات موندم . اونم رفت.

حق داشته انصافا، همه رو از بالا میبینی

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
من 33 سالمه. .ب قول دختره ک رفت گفت تو تا الان تغییر نکردی ب بعدشم،نمیکنی

تغییر سخته اما باید بتونی دوست عزیز چون اغلب خانم ها با شنیدن هم عاشق میشن هم زده میشن.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
رابطه مجازی زیاد کرفتم. واقعیم همینطور . نموندن . میرن. بالاخره میرن. کسی نمونده.

ای بابا

اگه سنت کمه بهتر بی خیال اینجور چیزا بشی از زندگی لذت ببری همه چیز آهسته آهسته خودش درست میشه

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

پس تو خودت نمیبینی ک تغییر کنی . در ضمن واقعا توقع داری بمونه ؟تو خودت از جانب یک نفر توهین های بدی ...

من با این دوست گرامی قبلا هم کلام شدم

می‌فرمایند بنده نمیتونم تغییر کنم. بلکه اون خانم فرضی می‌بایست تحملم کنه! شاکی ام که چرا کسی تحملم نمیکنه و میذاره میره! دوست داشتناشون الکیه وگرنه میموندن اخلاق گوه منو تحمل میکردن😂

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
من با این دوست گرامی قبلا هم کلام شدممی‌فرمایند بنده نمیتونم تغییر کنم. بلکه اون خانم فرضی می‌بایست ...

خب معلومه ک الکیه . ادم با شخصیتو ک همه دخترا دوس دارن ! نکید ک شوهراتون همه پیامبرن

ای بابااگه سنت کمه بهتر بی خیال اینجور چیزا بشی از زندگی لذت ببری همه چیز آهسته آهسته خودش درست میشه

نه سنم بالاس. مجبورم رابطه ازاد داشته باشم یا پولی

چرا وقتی اخلاقت بهت ضرر میزنه و خودتم میدونی و دنبال راه حلیوقتی بهت میگن مقاومت میکنی؟

زن دانا! وقتی دانشجوی دکتری میگه نمیتونم تغییرش بدم.  نمیشه.  مگه تو داخل منی؟