2777
2789
عنوان

با زبون تلخم هیچ دختری کنار نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7639 بازدید | 364 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو فقط داری جلوی تغییر کردن مقاومت میکنی، وگرنه دست خودته دیگه، دست ما که نیست

خوب سعی میکنم جلوشو نگیرم. .بالاخره ی جا . دو جا .جلوخودم ومییگیرم .  ی جایی پیش میاد ک بالاخره میزنه بیرون و دختره میره.  بحث ی عمره 

باید تمرین کنی 

به خودتم اینقدر تلقین نکن 

همه ی آدما خصوصیت بد دارن اگر همه بخوان طرز تفکر شما رو داشته باشن هیچکس تغییر نمیکنه 

اگر اخلاقت بده توی همه ی ارتباطاتت به مشکل میخوری فقط دختر نیس بعدم شما اول روی خودت کار کن بعد به فکر رابطه باش

اخلاق بد باعث میشه همه ازت دور بشن و خیلی از وقتا باعث دلشکستگی میشه 

پس ترکش کن...

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️
باید تمرین کنی به خودتم اینقدر تلقین نکن همه ی آدما خصوصیت بد دارن اگر همه بخوان طرز تفکر شما رو داش ...

شما فقط صورت مساله رو گفتی. بله همه ازم فرار میکنن . ولی گفتم ک من از بچگی اینجوری بودم . به خاطر محیط خانواده . دست خودم نیست

شما فقط صورت مساله رو گفتی. بله همه ازم فرار میکنن . ولی گفتم ک من از بچگی اینجوری بودم . به خاطر مح ...

قابل تغییره 

شما کامنت های خودتو بخون همش دنبال بهانه و دلیلی که بگی نمیتونم خودت داری میگی همه ازت فرار میکنن  

روش های مختلف رو امتحان کن اگه اینقدر سخته برو پیش یک روانشناس باهات کار کنه بهت تمرین بده 

بحث ی عمره. .بالاخره ی حرف از دهن ادم در میره

حالا در حد یه حرف اشکالی نداره 

ولی شما اینطور که میگی همه ازت فرار میکنن

پس لازمه که کلا روی اخلاقت کار کنی 

حالا در حد یه حرف اشکالی نداره ولی شما اینطور که میگی همه ازت فرار میکننپس لازمه که کلا روی اخلاقت ک ...

همه میگن رو خودت کار کن . من اصن نمییفهمم ینی چی. من تپ هر رابطه ای سعی میکنم . حرفی نزنم ولی باز طرف ی جوری لج در میاره ک کلا هر چی تو دلمه بارش میکنم . 

همه میگن رو خودت کار کن . من اصن نمییفهمم ینی چی. من تپ هر رابطه ای سعی میکنم . حرفی نزنم ولی باز طر ...

خب ببین اینکه حرف نزنی هم خوب نیس حرفتو بزن اما کلماتی که استفاده میکنی رو عوض کن سعی کن مهربون تر همون حرفتو بزنی لحنت جوری نباشه که طرف ناراحت بشه صداتو بالا نبری

بعد اینکه هیچی نگی و همه رو بریزی تو دلت هم خوب نیس و بدتر میشه چون اینجوری یهو منفجر میشی و هر چی از دهنت در میاد میگی 

شما فقط صورت مساله رو گفتی. بله همه ازم فرار میکنن . ولی گفتم ک من از بچگی اینجوری بودم . به خاطر مح ...

میدونی چرا مهمه چون آدما جذب کسایی میشن که قشنگ باهاشون حرف میزنن 

تو هم مقاومتت رو بزار کنار تمرین کن 

چرا نشه 

این همه آدم تو چهل و پنجاه سالگی هم تغییر کردن اونایی کی هسن پس

میدونی چرا مهمه چون آدما جذب کسایی میشن که قشنگ باهاشون حرف میزنن تو هم مقاومتت رو بزار کنار تمرین ک ...

منم قشنگ حرف میزنم . اما خوب لجم در بیاد طرفو میشورم