2777
2789
عنوان

سخت گیری پیش از حد همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 28 پست
اولش اینجوری نبود احترام میزاشت ولی بعد ازدواج عوض شد

امکان ندارن ادمی  یهو عوض شه قطعا اون موقعه هم به سری علائم اینجوری داشته برا آینده توجه نکردی 

تو واقعا خیلی رو دادی بهش ک در مورد ارتباطط با خانوادت اظهار نظر کنه 😐

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان چیکار کنم مقصر خودمم رو دادم

اجازه نگیر بابت رفتن 

بگو دارم میرم خونه مادرم کاری داشتی زنگ بزن تمام برو بدون حرف و بحثی 

چیزی هم گفت بگو اگه خودت تونستی خانوادتو ماهی یه بار ببینی می‌دونی برای من تز بدی من بابت دیدن خانوادم با کسی بحثی ندارم مگ می‌خوایی بری پارتی

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بنظرم ادمی که رفت امدی نباشه هیچوقت درست نمیشه 

الان دیگه رفت امد خیلی کم شده من شاید سال تا سال خونه خواهر یا بردارم نرم اصلا دلتنگ نمیشم  ولی زمانی که با همسرم زندگی میکردم چون این اخلاق داشت انگاری تو زندان بودم و خیلی بهم سخت میگذشت و هروز دلتنگ بودم ....ادم وقتی از ی چیزی محروم باشه بهش سخت میگذره 

هعی 💔

شاید خسیس دوست نداره ناهارو شام بیان احتمالا مامانت بنده خدا سیاست نداره یه جا سادگی کرده از راه سیاست وارد شو مامانت تولدی بگیره کادویی بگیره برا دامادتون ببینین اوضاع بهتر نمیشه خودت بخربده به مامانت بده،اگر دیدی از راه سیاست بهتر نشد بگو من مادرم بیست سال بزرگم کرده باید برم خونشون تو نخواستی دوس نداشتی نیا خیلی اذیتت می کنه در باره این موضوع با مادرش صحبت کن بگو پسرتون نصیحت کنین

چطور خواهر خودش وخودش می رن خونه مامانش بعد تو نری چقد این مردا بیشعورن

میگه مادر من هوای داماد هاشو داره واسه همین خواهرما بهش زنگ میزنن میرن اینقدر دلم برای مامانم میسوزه آخه کاری نکرده

میگه مادر من هوای داماد هاشو داره واسه همین خواهرما بهش زنگ میزنن میرن اینقدر دلم برای مامانم میسوزه ...

پس همون احتمالا گند دماغ از به چیزی بهش برخورده لازم که مامانتو زنگ بزن یلدایی بود عید نوروزی بود دعوتش کن یه جورایی باید سیاست داشت تحویلش بگیره چون بالاخره دخترشی دیگه کم کم کدورتا میریزه احتمالا از یه چیزی دلش پره