2777
2789
عنوان

بچه هااا دیگه پیام نداد بهم پنج ساعت گذشته شات

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 73 پست
خب الان نکرد و دیگه پیامی ام نداد من چکار کنم؟ پیام بدم یا نه؟

نه پیام نه.یا برمیگره و ادم میشه یا هم میره و تمام.اگه بری دنبالش انتظار کار دوباره مثل قبل را داشته باش ولی اگه خودش برگرده بهتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور نشون بدم چی بگم

هیچی نگو اگر پیگیر شد بگو عه من گوشی دستم نبود شلوغم این روزا یا مثلا گفت برگردیم و ببینیم همو بگو من که وقت ندارم فعلا تو هنوز مگه فکر میکنی به برگشت؟ فراموش کن بابا😁

نه نقطه ضعف تو رو شناخته تو باید بیخیال باشی اون بازی رو بلده خودشو بی خیال نشون میده و اینکه واقعا ...

که اینطور ای ناقلا نقطه ضعف منو یاد گرفته

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️
😂😂😂اکسم برگشت آدم نشده بود بازم بهم گفت بیا بریم بیرون همو ببینیم ، منم بش گفتم تو آدم نیستی ک با ...

افرین منم همین کارو کردم حالا مال من تو چشمام نگاه کرد گفت ببین من تو رو دوست دارما ولی هیچ قولی بابت اینده بهت نمیدم و اینکه تو اینده رو من حساب نکن خواستگار خوب داری هر چی هست بهش فکر کن😁 قشنگ ترکش کردم همون روز و تا دو سال هر بار التماس کرد و هر بارم گفتم اخه عزیزم تو برای ایندت برنامه داری خداروشکر به هیچکدومشون هم هنوز نرسیده ولی خیلی منو شکست 

افرین منم همین کارو کردم حالا مال من تو چشمام نگاه کرد گفت ببین من تو رو دوست دارما ولی هیچ قولی باب ...

می‌دونی بهم چی گفت بار اول ک رفتتت؟

گفت اگه باهام ر.ابطه نداشته باشی ترکت میکنم تنهات میزارم ، گفتم زارررت پیاده شو با هم بریم 

خلاصه ک یارو برا آیندش برنامه داشت . همیشه بهم میگفت کسی از رابطمون خبر دار نشه چون میترسید . با دوستم ک واقعا هم از لحاظ قیافه و هم از لحاظ روابط اجتماعی خیلی ازم پایین تره و من سطحم بالاتره خیانت کرد . 

منم نامردی نکردم و ب همه گفتم ک چرا ولش کردم😂

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍