2777
2789
عنوان

شوهرم بمیرم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من جنین اهدایی بگیر نه اسپرم 

چون اسپرم اهدایی خیلیا میگن اشکال شرعی داره وهم اینکه جنین اهدایی به یک اندازه بچه ی هر دو تون هست و تو هم کل زندگی فکر نمیکنی که جرا شوهرم اینطوری کرد نکنه بچمو که بچه خودش نیست دوست نداره 

جنین اهدایی درسته از تخمک تو نیست اما تو رحم تو با گوشت و خون تو پرورش یافته خلق و خوی تو در زمان بارداری روش تاثیر میزاره و مهرش مطمینا تو دلت هست 

من بچه پرورشگاه رو ترجیح میدم به اسپرم اهدایی شرایط بچه پرورشگاه نداری یعنی کلا شرایط بچه نداری چون ...

اره اگه قرار به اهداییه از پروشگاه بیارن ولی

اخه نصف اموال رو میخوان شاید هم حداقل داشته باشه نمیدونم 

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

😐😐😐😐 😐 اگه خودت مشکل داشتی و هیچ راه دیگه ای نبود چی؟؟؟؟ بازم خوبه روش اسپرم اهدایی جواب میده. اگه خودش موافقه برو دنبالش، در غیر این صورت قید بچه را بزن نه قید شوهرت رو. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

پسر عموی پدرم اینکارو انجام دادن البته خانمش مشکل داشت و رحم اجاره کرد 

ماشالله پسرش ۵-۶سالشه همه انقد دوسش داریم فقطم میره پیش مامانش ب این چیزا فک نکن یا بچه بیار یا اهدا باشه مطمعنن شوهرتم بعد عاشقش میشه مثل همسر فامیل ما

من همیشه بیادت میمونم ...

از اسپرم گرونتره؟

نه فکر نمیکنم تو مراکز ناباروری هست که شاید مراکز دولتی هزینه ای هم نگیرن چون اون جنین ها برای زوج های مشکل دار بوده که دیگه با ای وی اف باردار شدن وجنین های اضافه شونو نمیخوان