2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم دوس ندارم بچه وقتی ۱۰سالش شد باباش یه مرد پیر بی حوصله باشه....ب همه چیز فکر کن.

اره عزیزم من خودم فاصله ی سنی ۴ سال میپسندم ولی خوب هرچی خواستگار دارم یا بی پول یا سن شون زیاد هست یا مطلقه خسته شدم به خدا یه خواستگار درست درمون ندارم

نه ازدواج نکردماونم کارمند ازموش پرورش بود (اداره )سر مهریه بهم خورد ببین اگه قیافش به دلته و اخلاقش ...

نه عزیزم سن اش رو دوست ندارم سن پدرم هست قیافه اش هم ندیدم مادرش زنگ زده بود

اره عزیزم من خودم فاصله ی سنی ۴ سال میپسندم ولی خوب هرچی خواستگار دارم یا بی پول یا سن شون زیاد هست ...

چرا مطلقه ها میاااان؟؟؟؟وای

چرااجازه میدیییییی؟من موندم بقران

برو دختر خودت با یکی اشنا شو و اگ اوکی بود  مبارکه ازدواج کنید

تحصیلت چقدره؟وضع خانوادت چجوره؟

چرا مطلقه ها میاااان؟؟؟؟وایچرااجازه میدیییییی؟من موندم بقرانبرو دختر خودت با یکی اشنا شو و اگ اوکی ب ...

اخه تا حالا هیچ پسری درخواست دوسای بهم نداده مثلا بگه ازت خوشم میاد و قصدش جدی باشه

پس چرااینا میان خاستگاریتبعدشم سنت عالیه.چرااینا میانبنظرم حتما شاغل شو و خودت با یکی اشنا شو

نمیدونم جالب اش اینه مامان ام و خانواده ام هم تمایل دارن میگن ازدواج کن سنت داره میره بالا

نمیدونم جالب اش اینه مامان ام و خانواده ام هم تمایل دارن میگن ازدواج کن سنت داره میره بالا

تورو خدا نه

هنوز ۲۶سالته

تا ۳۰سال اوکیه

نترس اصلا.بره بالا... بهتر از پشیمونیع

عزیزم حرف یه عمر زندگیه